Connect with us
Contul de Facebook al unui bărbat dispărut a devenit o fantomă ce îi bântuie familia

Știri

Contul de Facebook al unui bărbat dispărut a devenit o fantomă ce îi bântuie familia

Contul de Facebook al lui Charlie Carver a fost activat în mod misterios, deşi bărbatul este dat dispărut de pe 31 august împreună cu iubita sa, Kala Brown, scrie Washington Post, conform news.ro.

Cei doi îndrăgostiţi au dispărut pe 31 august, zi din care nimeni nu i-a mai văzut. Tinerii, originari din Carolina de Sud, SUA, se mutaseră într-o casă din Anderson, iar Kala era încântată să îi arate noul cămin prietenei sale, Lindsey Mayson.

Mayson trebuia să ia masa cu cei doi, însă când a ajuns la adresă, niciunul nu era acasă. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care Charlie a plecat la muncă în acea zi şi nu s-a mai întors niciodată. Cei doi nu şi-au anunţat rudele de o posibilă plecare, iar telefoanele lor erau închise.

Mulţi au crezut, iniţial, că au plecat într-o vacanţă, însă uşa casei a fost lăsată descuiată, medicamentele prescrise în acasă, lentilele de contact ale lui Brown, dar şi câinele – ”copilul ei”, pe care nu l-ar fi lăsat fără apă şi mâncare.

Poliţia americană a început cercetările, dar nici până azi nu poate oferi un răspuns clar în cazul acestei dispariţii misterioase. ”Am urmărit pistele pe care le-am avut, însă nu este prea mult. Vrem doar să ştim că sunt bine, pentru că a trecut ceva timp”, a declarat locotenentul Mike Aikens pentru Dateline.

contul-de-facebook-al-unui-barbat-disparut-a-devenit-o-fantoma-ce-ii-bantuie-familia

Un caz complicat chiar şi pentru experţi

Cazul s-a complicat, scriu jurnaliştii de la Washington Post. Contul de Facebook al lui Charlie Carver anunţa că el şi Kala s-au căsătorit pe 1 septembrie. După o săptămână, un mesaj scurt în care se spunea că ei sunt bine a fost publicat pe acelaşi cont, dar sters apoi. Aceste postări au surprins familia şi prietenii, care ştiau că Charlie Carver nu este un utilizator activ de Facebook.

Imediat după asta, contul de pe reţeaua de socializare s-a umplut de conţinut, ca şi când ar fi fost virusat, însă majoritatea dintre postări făceau referire la cei doi.

Mesaje ciudate şi fotografii ”violente”, spun cei de la Washingston Post, au fost publicate pe cont. La fiecare postare, prietenii şi membrii familiilor comentau întrebând de starea celor doi. Răspunsurile au fost, de fiecare dată, scurte şi tăioase.

Mama lui Carvers a declarat pentru NBC că fotografiile cu cei doi au fost încărcate de fiul său pe cont cu mai bine de un an în urmă şi că toate acestea sunt publicate acum pentru a avea impresia că ei sunt bine.

În plus, de pe acest cont au fost transmise şi mesaje private către prieteni. ”Mi-e dor de toată lumea. Suntem ok. Doar o persoană ştie unde suntem… Persoana care înseamnă cel mai mult pentru mine şi Kala ştie unde suntem şi vom fi aşa pentru totdeauna”. Între timp, contul de Facebook al Kalei Brown nu a mai fost activ din 27 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top