Connect with us

Știri

Cum arata Yazemeenah Rossi, cel mai batran fotomodel din lume FOTO

Yazemeenah Rossi are origini franceze si spune ca de la varsta de 12 ani parul a inceput sa-i albeasca. Acest lucru nu a impiedicat-o sa isi faca un nume in industria modelling-ului, cu toate ca impresarii i-au spus ca trebuie sa se vopseasca daca vrea sa aiba contracte banoase. Ea a considerat ca tocmai parul este cel care o face speciala si daca ar fi devenit banala daca s-ar fi vopsit.

La varsta de 30 de ani, a incercat sa devina vegetariana, insa a renuntat la scurt timp, dupa ce s-a convins ca acest stil de viata nu era potrivit pentru ea.

Vezi si: Cum arata Pamela Anderson acum FOTO!

„Am avut un stil de viata mai mult sau mai putin sanatos”, a spus ea pentru DailyStar. „Fericirea este cea care te fae sa stralucesti, nu doar mancarea sanatoasa pe care o consumi”, a mai spus fotomodelul.

y.rossi1

y.rossi3

Yazemeenah Rossi a mai afirmat ca secretul frumusetii sale consta in exercitii fizice regulate, mancare organica si ulei de masline. „O data pe saptamana, ma dau pe piele cu ulei de masline amestecat cu zahar. Mananc un avocado pe zi, alaturi de carne organica si peste”, a mai spus modelul.

Vezi si: Cum arata acum fetita Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania! 

Ea a precizat si ca incearca sa evite sa ia medicamente, folosind in schimb remedii naturiste.

y.rossi

y.rossi2

y.rossi4

Desi si-a inceput cariera in acest domeniu cand avea in jur de 20 de ani, ea a ajuns cunoscuta pe plan international abia in anul 2012, cand a fost distribuita intr-o reclama de Craciun a companiei Marks&Spencer. Yazemeenah Rossi se considera plina de energie la aceasta varsta si spune ca nu vrea sa abandoneze prea curand modelling-ul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top