Connect with us

Știri

Delia, criticata dupa ce a cantat „The Day We Die”. Vezi reactia artistei

Delia Matache a cantat in timpul unui concert caritabil de miercuri noapte melodia „The day we die” a trupei Goodbye to Gravity. Gestul artistei a atras insa multe critici.

Desi multe persoane au apreciat intentia artistei, altele i-au criticat gestul considerand ca Delia s-a folosit de tragedia trupei pentru a-si face reclama. Delia s-a revoltat si a ripostat. ”Decid sa iti raspund din furie. O furie provenita din neinformarea oamenilor care arunca cu pietre fara sa stie. Eu, fiinta lacoma si perfida? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atat financiar, cat si moral prietenii si oamenii care au avut atata nevoie, zilele astea, am donat si catre fundatii. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la mars, probabil o sa ies si azi.

CITESTE SI: Un preot demonteaza acuzatiile aduse melodiei „The day we die”: „Are un mesaj perfect ORTODOX. Mi-a placut!”

CITESTE SI: Tragedia din COLECTIV. Adevaratul mesaj al melodiei „The Day we Die” a trupei Goodbye to Gravity

Nu consider ca am nevoue de metode alternative de promovare in momentul de fata. Am decis sa fac asta in memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se lupta acum pentru viata, a celor care sufera. E doar un omagiu adus celor intamplate. si am facut asta in modul pe care-l stapanesc cel mai bine”, a spus artista.

foto: urban.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top