Connect with us

Știri

Drama prin care a trecut ALEXANDRA STAN SE REPETA! Cantareata romanca: „M-a dat cu capul de bordul masinii si mi-a spart timpanul!”

Dupa cosmarul prin care a trecut Alexandra Stan, din urma cu trei ani, cand a fost batuta de impresarul sau, o alta artista din Romania sustine ca a fost calcata in picioare de partenerul ei. Cel acuzat este noul iubit al Nicoletei Nuca,  supreanumit „Regele Sprancenelor”, cu care cantareata se afla intr-o vacanta in Thailanda.

Elena Raluca Tifrea, alias Rhya, sustine ca a ajuns de mai multe ori la spital din cauza batailor primite Darius Stanese in perioada in care formau un cuplu. Mai mult de atat, cantareata a aflat ca acesta se iubeste cu Nicoleta Nuca si isi avertizeaza colega de breasla sa fie precauta cu make-up artistului.

Cantareata Rhya povesteste ca l-a cunoscut pe Darius, un renumit make-up artist si stilist in lumea mondena, printr-o verisoara.   „A doua zi cand ne-am intalnit am inceput sa vorbim, sa ne cunoastem, iar Darius m-a invitat in mod repetat la el acasa. Din seara aceea ne-am vazut zilnic, ne-am mutat impreuna si totul era minunat! Aveam atentia dorita, un barbat frumos langa mine si eram alintata si rasfatata. Nu stiam cum e sa stai cu cineva in casa „pe bune”, dar indragostita fiind, voiam sa risc totul!” – povesteste Rhya.

In timp, sustine cantareata, Darius devenea tot mai gelos. La inceput doar verbal, apoi si fizic. Cantareata sustine ca a avut nevoie in 2013 de o reconstructie de timpan dupa o bataie sora cu moartea incasata de la actualul iubit al Nicoletei Nuca.
„Episodul care m-a marcat a fost atunci cand mi-a spart timpanul. Eram chiar in Constanta, plecasem cu el pentru prima data cand trebuia sa aiba un curs de pensat. Cantand si avand evenimente cu aromani la nunti si evenimete private, cand au dat play unei piese machedonesti, am intrat in hora, in stanga si dreapta mea fiind doua domnisoare, ca apoi un barbat sa se nimereasca sa intre in hora chiar langa mine, Darius efectiv iesind din club alergand! Am plecat dupa el, nu intelegeam ce se intampla.

Plangand, m-am urcat intr-un taxi unde am ajuns la hotel. M-am pus in pat el s-a trezit si a inceput efectiv sa stearga podelele cu mine. M-a batut, m-a scuipat, m-a tras de par, apoi eu am incercat sa ies din camera, iar el mi-a dat o palma peste urechea stanga, unde s-a format vid si mi-a spart timpanul. In momentul ala am cazut cu masuta de langa mine si am cazut peste cioburi. Un ciob mi-a intrat in genunchi si am ramas cu un semn pe care il voi avea ca amintire toata viata.

M-a luat in brate, panicat, tremurand, incepuse sa planga, dandu-si seama ce a facut. Ne-am culcat, iar a doua zi cand ne-am trezit m-am dus acasa la mama sa ma spal pe par , iar el s-a dus sa sustina cursul de pensat. In dus, in momentul cand am pus apa pe cap, am simtit ca ma arde tot! Am zbierat din tot suflul, iar atunci mi-am dat seama ca imi sparsese timpanul. Am fost la spital dupa o zi si jumatate si nu mai auzeam deloc. Am facut o operatie de reconstructie de timpan, doctorii de acolo dandu-si seama ca Darius este persoana care m-a lovit. Eu nu am vrut sa merg nici la politie, nici la iml. Il iubeam.”

Bataile au continuat, povesteste artista, desi tot mai multe persoane din jurul celor doi incepeau sa isi dea seama ce se intampla. „Mama banuia, banuia ca el ma batea pentru ca atunci cand ma duceam acasa, vedea ca am vanatai pe corp. I-am spus ca tot el mi-a spart timpanul si ca nu a fost un “accident” in club. Prietenele mele stiua si ele. Ele lucrau cu mine in fosta companie si cunosc si scena in care el a venit la mine la birou si m-a dat cu capul de bordul masinii in fata firmei in care lucram. A fost groaznic. O perioada mi-a fost rusine sa ma uit in ochii colegilor mei… El considera ca eu merg la birou sa fac alte lucruri, nu sa muncesc!”

Elena Raluca Tifrea spune ca s-a hotarat sa povesteasca public drama prin care a trecut dupa ce a aflat ca fostul ei iubit se iubeste de cateva luni cu Nicoleta Nuca. Nu din gelozie, spune ea,  ci ca sa o avertizeze.

„El nu se poate schimba, are niste traume din copilarie peste care nu poate trece. Eu consider ca nu se poate schimba si chiar imi doresc sa nu treaca si alte femei prin ceea ce am trecut eu. Este groaznic. Nu suport violenta, de orice natura ar fi ea fizica sau verbala si mie se pare josnic ca un “gentleman” sa se prezinte asa.” – a spus Elena.

Aflat in vacanta cu Nicoleta Nuca, in Thailanda, Darius Stanese ne-a transmis ca nu are nimic de declarat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. bogdan

    2016-01-20T21:03:00+02:00 at 21:03

    Si cine te-a oprit sa te duci la Medico Legal sa scoti certificat,apoi fugutza la Politie cu o declaratie….Sau dragostea te face orb?…sint barbat,dar mai intai sint OM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top