Connect with us

Știri

FACEBOOK anunta o SCHIMBARE importanta! Despre ce este vorba?

FACEBOOK a anuntat o noua schimbare pentru utilizatori. Va fi lansata versiunea retelei sociale pentru angajatii companiilor!

Cunoscuta retea de socializare va lansa in cateva luni o versiune dedicata angajatilor din companii. Numele platformei va fi Facebook at Work si va fi lansata dupa un an de teste, a declarat un oficial al companiei, citat de Reuters.

VEZI SI: Mark Zuckerberg a devenit tata! Vezi scrisoarea emotionanta a fondatorului FACEBOOK pentru fiica sa!

Noul serviciu este asemanator cu actuala retea, incluzand o functie de vizualizare a stirilor, butoane like si serviciu chat.

„As spune ca 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook va exista si in Facebook at Work”, a precizat Julien Codorniou, director pentru parteneriate pe platforma globala.

Cu toate acestea, utilizatorii Facebook at Work vor avea profile speciale, distincte de profilele personale de pe Facebook.

Compania va dezvolta si produse exclusive pentru Facebook at Work, inclusiv instrumente de securitate, a mai explicat Codorniou.

El a declarat ca aproape toate functiile Facebook at Work sunt similare cu cele ale retelei mama, cu unele exceptii, cum ar fi faptul ca angajatii nu vor putea juca Candy Crush.

Facebook at work, sursa foto www.webpronews.com

Facebook at work, sursa foto www.webpronews.com

Compania Facebook a inceput sa testeze Facebook at Work in luna ianuarie, iar deocamdata serviciul a fost disponibil pentru companii pe baza de invitatie.

Noua retea va fi deschisa tuturor companiilor, dupa ce va fi lansata, iar Facebook intentioneaza sa taxeze „cativa dolari pe luna/utilizator” pentru servicii premium cum ar fi analize si customer service, a mentionat un purtator de cuvant al cunoscutei companii.

Piata retelelor de socializare pentru profesionisti, care include platforme precum LinkedIn si Monster Worldwide, este in valoare de circa 6 miliarde de dolari pe an, a estimat in luna august compania de analiza a pietei IDC.

Peste 300 de companii, printre care se regasesc Heineken, Royal Bank of Scotland si producatorul de bijuterii Stella and Dot utilizeaza deja reteaua Facebook at Work, iar compania hoteliera franceza Club Mediterranee urmeaza la randul ei sa adopte acest sistem.

Sursa foto www.pcmag.com

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top