Connect with us

Știri

Fotografii uimitoare cu personajele Disney confectionate din straturi de hartie

Aceste fotografii inedite cu personajele Disney te vor lasa fara cuvinte!

Jackie Huang este o tanara artista din Los Angeles, care a devenit celebra dupa ce a postat pe internet cateva fotografii cu operele sale de arta. Acestea au devenit virale in scurt timp pe retelele de socialiare. Jackie spune ca in timpul scolii i-a fost destul de greu sa isi exprime creativitatea prin intermediul desenului, insa in momentul in care a descoperit ce poate confectiona din hartie, lucrurile s-au schimbat complet. Sa transformi un lucru obisnuit precum hartia in obiecte de arta nu este usor, insa rezultatele sunt exceptionale si lasa pe oricine fara cuvinte.

Exista o multime de tehnici la care Jackie Huang apeleaza si care o ajuta sa creeze cele mai frumoase modele, iar inspiratia vine din toate domeniile: animatie, moda, carti pentru copii, viata de zi cu zi. Cu toate acestea, inspiratia cea mai mare vine din evenimentele sale intime, caci astfel Jackie poate spune povesti pe care nimeni nu le-a trait pana acum.

Iata cateva dintre fotografiile care s-au viralizat pe internet! Acestea intruchipeaza personaje precum Alba ca zapada si cei sapte pitici, Cenusareasa, Mica Sirena, Rapunzel, Aladdin, Belle din Frumoasa si Bestia sau Anna din desenele animate Frozen.

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang17__880

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang4__880

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang9__880

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang11__880

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang13__880

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang15__880

Dreaming-with-Paper-The-Art-of-Jackie-Huang16__880

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top