Connect with us

Știri

INNA a lansat un videoclip pentru piesa YALLA, cantata in araba! Vezi VIDEO

INNA a lansat un videoclip pentru piesa „Yalla”, o melodie in limba araba. Clipul a fost filmat in Maroc si o prezinta pe cantareata pe strazile din orasul Marrakesh.

‘Yalla’ este una dintre cele mai energice piese de pe albumul ‘INNA’, ma bucur mult ca am filmat videoclipul in Marrakesh. Abia astept sa vad reactiile fanilor mei cand vor vedea videoclipul, stiu ca piesa este pe placul lor”, a a spus INNA.

„Yalla” este destul de diferita fata de ultimul single al vedetei, „Bop Bop”, care s-a bucurat de un succes incredibil.  Noua piesa a fost compusa si produsa de Marcel Botezan, Sebastian Barac, dar si de catre Inna, iar versurile in araba ii apartin unui alt cantaret, Nadir.

De pe albumul sau de debut, Hot (2009), Inna a lansat alte patru discuri single, „Love”, „Deja Vu”, „Amazing” si „10 minutes”, toate acestea castigand pozitii fruntase in clasamentele de specialitate din Europa. Pe 15 aprilie 2009, cantareata a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de inregistrari din America, Ultra Records. Prin semnarea acestui acord, compania se angaja sa promoveze materialele discografice ale cantaretei in S.U.A., Regatul Unit si Canada. Ulterior, interpreta a castigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards 2009.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top