Connect with us

Știri

Lacul blestemat CINCIS. Misterele care inconjoara acest loc

In anul 1970, un fotbalist se ineca intr-unul dintre cele mai misterioase lacuri din Romania, lacul Cincis.

Trupul lui nu a fost gasit niciodata, iar scafandrii care au pornit in cautarea mortului au fost terifiati: pe fundul lacului au vazut serpi uriasi.

Unul dintre cele mai blestemate locuri din Romania se afla la 15 kilometri distanta de Hunedoara. Lacul Cincis sta pe locul unde mai demult exista un sat. Oamenii vorbesc si despre existenta unui cimitir pe fundul lacului. Locuitorii din apropierea lacului sustin ca acolo se intampla tot felul de lucruri ciudate.

CITESTE SI: PROFETIA facuta de BABA VANGA! Cand va fi EUROPA condusa de MUSULMANI

Pornind de la inecari misterioase, satenii sustin ca de apa din lac nu se apropie nici animalele si ca acestea reactioneaza foarte urat mai ales la lasarea serii. Lacul este impanzit deseori de spiritele celor morti, care apar sub forma luminiscenta si sperie lumea.

Unul dintre scafandrii care a ajuns in lac a ramas inmarmurit dupa ce a ajuns la suprafata. Ceea ce vazuse acolo l-a lasat fara grai, socul fiind atat de mare incat a ajuns la spitalul de nebuni pentru un an de zile.

 

Aproape in fiecare an are loc cate un deces inexplicabil in lac. Ultima victima cunoscuta a fenomenelor paranormale din Cincis a fost un baiat de 13 ani, vicecampion national la caiac canoe. Baiatul a fost inghitit cu tot cu barca de o furtuna care nu se anuntase deloc.

Citeste continuarea pe Revista Teo.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top