Connect with us

Știri

MIRELA BOUREANU VAIDA de la MIREASA PENTRU FIUL MEU dezvaluie cand intra in concediu maternal

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, este insarcinata si a dezvaluit cand va intra in concediu maternal.

Mirela Boureanu Vaida a dezvaluit in urma cu cateva zile ca este insarcinata si ca asteapta inca un copi. Prezntatoarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu mai are o fetita, pe nume Carla Maria, iar vestea ca va mai avea un copil i-a adus multa bucurie atat ei cat si fanilor sai.

In emisiunea de luni, 8 februarie, Mirela Boureanu Vaida, a avut o conversatie cu Cristina in care a dezvaluit cand isi ia concediu maternal. Ea i-a spus acesteia ca „prin in iulie nu o sa mai fiu aici”.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida, insarcinata din nou!

Nu se stie cine ii va lua locul Mirelei Boureanu Vaida, dar ultima data cand aceasta a lipsit, la inceputul acestui an, ea a fost inlocuita de Alina Dumitru, care este story-editor si ocazional redactor la Mireasa pentru Fiul Meu. Ea este sotia lui Catalin Dumitru, producator al show-ului MPFM.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alina Dumitru prezinta editiile de luni si marti ale MPFM

„Cea mai mare bucurie la inceput de an, pe langa bucuria de zi cu zi – Carla, fetita mea vesela, vorbareata si dinamica, este vestea ca ea va mai avea un fratior sau o surioara. Este o fericire imensa tot ceea ce ni se intampla si o mare binecuvantare pentru mine si familia mea!”, a spus Mirela Boureanu Vaida, pentru Antena 1.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top