Connect with us
Melanie Salazar si bunicul sau de 82 de ani au inceput primul an la Colegiul Palo Alto, din San Antonio, Texas

Știri

Nepoata si bunicul de 82 de ani, colegi la liceu

Tanara vrea sa profite la maximul de timpul petrecut la scoala, iar pentru a fi motivata sa invete, ea are modelul perfect: bunicul sau, Rene Neira, in varsta de 82 de ani, care studiaza la acelasi liceu. El face asta pentru a-si completa studiile in economie.

Citeste si: Model de presedinte: Traieste intr-o mica ferma si conduce o masina modesta

Citeste si: Viata unui om al strazii s-a schimbat radical dupa ce a gasit un portofel pe strada

„Sunt atat de mandra de bunicul meu, care a incheiat prima zi la PAC (Colegiul Palo Alto).”, a scris Melanie in dreptul unei fotografii cu ea si bunicul sau, pe care a postat-o pe internet.

Melanie a povestit ca bunicul sau nu si-a finalizat studiile la timp, pentru ca la 20 de ani s-a casatorit si pentru a-si putea intretine familia a fost nevoit sa abandoneze scoala.

El vrea acum sa-si obtina diploma de care are nevoie in domeniul economic, dupa ce sotia sa a murit in 2009.

Faptul ca merg impreuna la cursuri o motiveaza sa nu renunte, a declarat Melanie: „Ma face sa imi dau seama de importanta de a avea o educatie buna, ca si a lui… asa ca eu pot realiza mai multe decat el.”, a declarat tanara.

Cei doi obisnuiesc, de asemenea, sa ia masa de pranz impreuna.

Nepoata lui Rene a spus ca el are nevoie sa termine doar un an si apoi il va felicita ca absolvent.

De cealalta parte, Neira nu are de gand sa se opreasca cu studiile aici. Dupa ce va absolvi liceul, el spera sa obtina diploma de licenta a Universitatii din Texas. „Nu incerc sa o inspir pe Melanie sau pe altcineva. Ma bucur de ceea ce fac, pentru ca este ceea ce mi-am dorit intotdeauna.”, a declarat bunicul lui Melanie.

Intre timp, cei doi invata impreuna, merg la scoala, dar se si distreaza. Melanie imortalizeaza fiecare moment din viata lor de elevi si posteaza imaginile pe pagina sa de socializare, unde bunicul ei este deja cunoscut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top