Connect with us
O femeie care cântărește 250 de kg a mers la spital să nască. Medicii au rămas șocați când au scos copilul

Știri

O femeie care cântărește 250 de kg a mers la spital să nască. Medicii au rămas șocați când au scos copilul

Caz uimitor! O simplă operație de cezariană i-a șocat pe medici! O femeie care cântărește 250 de kilograme a ajuns de urgență la spital, pentru a naște. Medicii au lua-o în sala de operație și s-au pregătit pentru cezariană. Când au văzut bebelușul, aceștia au rămas șocați.

Femeia a ajuns la Spitalul Memorial King Edwuard, din Perth, Australia. Bebelușul născut de femeie a avut o greutate-record, ceea ce înseamnă că este cel mai mare nou-născut, potrivit rapoartelor medicale.

Bebelușul de dimensiuni gigantice a surprins medicii și asistenții, care nu au fost nicidecum pregătiți pentru un astfel de eveniment. Însă, totul a fost o reușită, iar bebelușul care cântărețte nici mai mult nici mai puțin de 18 kilograme este perfect sănătos.

Medicul ginecolog, care a efectuat operația de cezariană, a crezut că femeia este însărcinată cu gemeni sau chiar cu tripleți.

„Am operat multe femei care suferă de obezitate, dar această naștere o voi ține minte până când voi muri”, a declarat medicul reporterilor. „Am crezut cu adevărat că avea doi sau trei copii înauntru, dar nu, a fost doar un tip mare, robust. El va avea o carieră ca un viitor jucător de rugby „, a adăugat medicul cu umor.

Cel mai mare copil înregistrat în lume a fost un copil din Africa de Sud, care a cântărit 17,2 kg și s-a născut în 1839. Tânărul băiat, de origine Zulu, se spune că a crescut până la înălțimea de 2,28 metri până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top