Connect with us
O femeie a fost biciuită pentru că a purtat fustă scurtă la o petrecere. Cum a decis să se răzbune

Știri

O femeie a fost biciuită pentru că a purtat fustă scurtă la o petrecere. Cum a decis să se răzbune

Tala Raasi avea doar 16 ani când a participat la o petrecere la care a descins un grup de militanți și au dus-o într-un centru de detenție, unde a fost pedepsită pentru hainele ei. Tortura primită a făcut-o să-și dorească să se răzbune.

Femeia musulmană, care a fost condamnată la 40 de lovituri de bici pentru că a purtat o fustă mini, a dezvăluit că modul brutal în care a fost pedepsită a determinat-o să ajungă un designer de costume de baie.

Ea a povestit că la petrecerea respectivă nu au fost găsite droguri sau alcool, au fost în schimb găsite casete video străine, TV prin satelit și postere. Tala era îmbrăcată într-o fustă scurtă, strâmtă, avea unghiile făcute și era fardată.

Grupul de adolescenți care au participat la petrecere a fost dus la un centru de detenție și cu toții au fost condamnați la 40 de lovituri de bici pentru fiecare dintre fete și 50 pentru fiecare băiat.

După incidentul brutal în 1998, familia Tala a decis să se mute în Statele Unite, deși nu cunoșteau limba engleză.

Acum în vârstă de 35 de ani, Tala a lansat propria linie de costume de baie și a lansat și propria ei carte.

Într-un extras din cartea sa, publicat de Daily Mail, Tala a și-a reamintit „tortura” de a primi 40 de lovituri de bici, după ce a fost dus într-o cameră întunecată și forțată să se stabilească pe un pat.

„Dintr-o dată am simțit biciul din piele, băgat mai întâi în apă, pe spatele meu. Durerea a fost chinuitoare și am fost atât de îndurerată încât mi-am pierdut vocea.”, povestește femeia.

„Am putut auzi vântul biciului prin aer înainte și îmi simțeam spatele de parcă pur și simplu luase foc. Mă ardea. Am crezut că o să mor. Nu am putut nici să țip.”, a adăugat femeia.

Tala a explicat că inițial ea a fost supărată pe familia ei pentru mutarea în America, însă ulterior a realizat oportunitățile pe care le avea.

S-a înscris la cursuri de limba engleză și a primit un loc de muncă la un magazin de rochii de mireasă, ceea ce a dus la pasiunea ei pentru modă.

Tala are acum propria ei linie bikini, care a sponsorizat în 2010 Miss Univers.

Ea a spus: „Există o mulțime de controverse pentru că sunt o femeie musulmană care proiectează costume de baie și toată lumea are tendința de a judeca.”

Dar, Tala nu mai bagă în seamă comentariile și spune că pur și simplu ceea ce face ea este „împuternicirea” femeilor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top