Connect with us

Știri

O noua lovitura pentru Cristi Borcea! Ce a patit fostul actionar al lui Dinamo!

O noua lovitura pentru Cristi Borcea! Fostul actionar al clubului Dinamo risca sa se aleaga cu dosar penal, dupa ce in celula sa au fost gasite peste 400 de medicamente psihotrope.

Conform Romania Tv, care citeaza un raport al Administratiei Nationale a Penitenciarelor,  443 de comprimate psihotrope au fost gasite in celula lui Borcea. Desi  exista si o recomandare pentru aceste pastile,  medicamentele nu ar fi trebuit sa se afle in celula, ci la cabinet.

S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei perchezitii in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de medicamente psihotrope‎ (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)„, se arata in raportul ANP

Totodata, din fisa medicala a lui Borcea nu rezulta ca ar avea nevoie de acele medicamente. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta a fost sesizat in acest caz,  iar procurorii vor demara o investigatie, urmand sa stabileasca de ce avea Cristi Borcea nevoie de respectivele medicamente si cine l-a ajutat sa le introduca in penitenciar.

CITESTE SI: Alina a mers la Cristi Borcea dupa ce acesta a primit vizita Valentinei Pelinel la Jilava!

CITESTE SI: Cristi Borcea, vizitat de Valentina Pelinel la Jilava

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top