Connect with us
Povestea emotionanta a lui Rusty Diamond

Știri

Reactia incredibila a unui caine care timp de 10 ani a stat legat si nu a vazut pe nimeni -VIDEO

O poveste emotionanta a fost redata de un barbat in imagini. Acesta a povestit cum a ramas impresionat de un caine, care era legat in lant de 10 ani, timp in care nimeni nu l-a mangaiat.

Citeste si: Emotionant! Un caine sta lipit de sicriul stapanului mort in cutremurul din Italia VIDEO

Citeste si: Cutremur Italia: Un caine a fost salvat de sub ruine dupa noua zile

Iata povestea scrisa de barbat:

„Phoenix, Arizona, unde temperatura ajunge la 50 de grade in timpul verii. Am vazut un caine legat in lant, intr-o curte. Timp de 3 ani, nu l-am vazut vreodata dezlegat sau pe cineva care sa se joace cu el sau cu care sa interactioneze. De fiecare data cand ma vedea latra si maraia la mine. Nu parea deloc prietenos.

Insa, intr-una dintre zile am stat langa gard si am asteptat pana s-a oprit din latrat. Am vorbit cu el si i-am spus ca totul va fi bine. El a fost reticient in a se apropia de mine, dar dupa un timp s-a calmat si a venit langa gard.

Am fost foarte precaut, pentru ca nu am vrut sa fiu muscat, insa intr-un final am bagat mana printre gard si l-am atins. El a parut ca ii place afectiunea.

Am inceput apoi sa merg la el in fiecare zi pentru a-l hrani si pentru a-i oferi putina dragoste si afectiune. Aceasta este povestea lui Rusty Diamond (Diamant Ruginit).

Saracul caine si-a petrecut intreaga viata afara, singur, legat langa un perete! Blana sa era extrem de murdara, pe urechi avea carne vie, iar mustele roiau in jurul sau. De asemenea, avea tumori pe tot corpul. Dupa ce l-am vizitat in fiecare zi, timp de cateva saptamani, m-am atasat extrem de mult de el si am stiut ca nu-l puteam lasa aici, in aceste conditii.

Intr-o zi, in timp ce-l mangaiam printre gard, proprietarul a venit afara. I-am spus ca are nevoie de ingrijiri medicale si i-am spus ca un caine tinut in lant 24 de ore din 7 zile este o cruzime fata de animale. Proprietara a ras la mine si mi-a spus ca este legat de 10-15 ani. Atunci i-am spus ca nu plec fara caine. Dupa cateva minute, ea a fost de acord sa-l dea. Atunci l-am numit Rusty Diamond (Diamant Ruginit).

Prima plimbare din viata sa a fost extraordinara. L-am dus direct la veterinar. Probabil nu fusese dus niciodata in viata lui. Lantul si cureaua erat atat de degradate incat a fost nevoie sa fie taiate. Ulterior, i s-a facut baie, pentru ca era foarte murdar. Pentru ca era plin de ulei de motor a fost spalat cu degresant.

I-am construit un loc temporar in care l-am tinut pana m-am asigurat ca este sanatos. Intre timp, o familie a decis sa-l adopte.

Rusty iubea cu adevarat sa i se acorde atentie din partea noilor sai stapani si mai ales din partea „fratilor” si „surorilor” sale.

Multumesc familiei adoptive pentru ca l-au salvat de la viata de cosmar pe care o avea si pentru ca il ajuta pentru urmatorii ani pe care ii mai are de trait.”, este postarea emotionanta a barbatului care l-a gasit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top