Connect with us
Rihanna are un nou videoclip

Vedete

Rihanna are un nou videoclip care nu lasa loc imaginatiei

Rihanna a lansat videoclipul 2/1 al piesei „Work”! Si de aceasta data, cantareata si-a socat fanii! Tie cum ti se pare clipul?

Rihanna a lansat in sfarsit o piesa noua, „Work”, iar videoclipul se ridica la asteptarile fanilor: incredibil de sexy, cu influente inspirate din cultura jamaicana, dar si cu multe miscari provocatoare. In plus, clipul postat de artista este unul 2 in 1, pentru ca Rihanna a ales sa realizeze doua versiuni, total diferite. Pai se putea sa nu?

Te-ar putea interesa si: CONCERT RIHANNA in Romania

Te-ar putea interesa si: Top 5 scandaluri sexuale celebre

Dar Rihanna nu este singura in videoclip, ci alaturi de rapper-ul Drake, care este sedus de frumoasa artista cu miscari lascive, un outfit extrem de sexy si accent jamaican. Toate acestea in primul videoclip, regizat de Director X. Artista, cunoscuta pentru videoclipurile care nu lasa loc imaginatiei, si-a expus corpul printr-o imbracaminte sumara si un dans lasciv pe ring.

Videoclip Rihanna

 

Cel de-al doilea clip, care este lipit de primul, este regizat de Tim Erem si ii are drept protagonisti doar pe Rihanna si Drake. De aceasta data cei doi nu se mai pierd in multime.

Frumoasa cantareata din Barbados are o alta vestimentatie, la fel de sumara, care ii lasa sanii la vedere, iar Drake este fascinat de miscarile interzise de pe canapeaua pe care sta.

Rihanna si Drake

Cei doi artisti au mai colaborat pentru piesa „Take Care”, in care atmosfera era linistita si sentimentala, spre deosebire de „Work”, o piesa care incinge atmosfera.

Ce parere ai despre clipul cantaretei?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top