Connect with us
Un barbat din India si-a carat nevasta moarta in spate aproximativ zece kilometri, insotit de fiica sa. Motivul e cutremurator.

Știri

Si-a carat nevasta moarta in spate 10 kilometri! Motivul e infiorator

In urma cu o saptamana, Dana Majhi a trecut printr-o adevarata trauma. Sotia sa, Amang Dei, a murit la 42 de ani, din cauza unor complicatii provocate de tuberculoza. Femeia a decedat la un spital din Bhawanipatna, un oras aflat la 60 de kilometri de satul in care locuia familia sa.

Cu toate ca autoritatile din India spun ca asigura transportul persoanelor decedate la domiciliu, din cauza unor erori administrative, acest lucru nu a fost posibil in acest caz. Barbatul a tot asteptat un raspuns de la autoritati, insa, satul de pasivitatea spitalului fata de tragedia sa, s-a hotarat sa recurga la un gest extrem.

Dana a luat cadavrul sotiei sale, l-a infasurat intr-o patura si l-a luat in spate pentru a-l cara pana acasa. Scena a fost una cu adevarat cutremuratoare, mai ales ca barbatul era insotit si de fiica sa, in varsta de doar 12 ani, care a plans aproape tot drumul.

Citeste si: O fetita de 10 ani a disparut de acasa. Ce a aflat mama ei dupa 3 zile te va soca

Citeste si: Femeie inchisa de familie intr-o cusca. Motivul este socant

Indianul a apucat sa mearga 10 kilometri cu trupul neinsufletit al sotiei sale. Cativa jurnalisti din zona l-au observat cum se chinuia si au chemat o ambulanta care sa il ajute pe barbat sa isi duca nevasta inapoi acasa.

Cazul a starnit un val de reactii puternice in India si intreaga lume, oamenii declarandu-se socati de cele petrecute. Povestea a ajuns si la urechile printului Khalifa bin Salman Al Khalifa, premierul din Bahrain, care i-a oferit un ajutor financiar barbatului.

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana balan

    2016-11-06T23:08:10+02:00 at 23:08

    Socant nu-mi vine sa cred pana unde duce adevarata IUBIRE trist dar adevarat la romani egzista ? A-mi plac foarte mult stirile noi si bune asa DA .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top