Connect with us
Incident din cauza unui scaun cumparat de la Ikea

Știri

Si-a blocat organul genital intr-un scaun cumparat de la Ikea. Reprezentantii magazinului au avut o reactie neasteptata

Un barbat din Norvegia a cumparat un scaun de la Ikea, insa a avut parte de un incident pe cat de dureros pe atat de amuzant. Nemultumit, acesta a facut o sesizare pe un site de socializare, iar raspunsul din partea reprezentantilor magazinului Ikea nu s-a lasat asteptat.

Citeste si: S-a fotografiat dezbracata sub dus, alaturi de fetita sa. De ce a devenit virala aceasta imagine

Citeste si: Cine a incercat sa o agate pe Gabriela Cristea: „M-as fi intors asa, ca la tenis!”

Claus Jorstad, un barbat de 45 de ani din Norvegia, a postat un mesaj pe pagina de Facebook a magazinului Ikea din Norvegia in care isi exprima nemultumirea cu privire la un scaun pe care l-a achizitionat de la magazin. Acesta a povestit ca si-a prins organul genital intr-o gaura a scaunului. De precizat este faptul ca scaunul nu era defect, ci gaurile faceau parte din design.

Barbatul a povestit ca si-a cumparat respectivul scaun pentru a-l aseza in cabina de dus, asa incat sa poata sta asezat in timp ce isi face dus. Numai ca, in timp ce se spala linistit a simtit cum un testicul a intrat intr-una dintre gaurile scaunului si a ramas blocat.

„Stand acolo am observat ca nu ma mai pot misca. Apoi mi-am dat seama ca unul din testicule a ramas blocat.”, a spus barbatul.

El a completat ca cel mai probabil apa calda si aburii au favorizat alunecarea organului in gaura. „Intre timp, apa s-a racit singura. Simteam ca inghet. Era mai rece decat zambetul soacrei mele cand m-am casatorit cu fiica ei.”, a scris barbatul din Norvegia.

Ikea Norvegia a luat in serios postarea barbatului si i-au raspuns postarii.

„Salut, Claus! Iti recomandam sa iei scaunul din cabina de dus. Daca alegi sa-l lasi acolo, asigura-te ca esti imbracat”, au scris reprezentantii magazinului Ikea din Norvegia.

De asemenea, reprezentantii magazinului l-au sfatuit pe barbat sa foloseasca scaunul in alte scopuri, cum ar fi, spre exemplu, sa aseze un ghiveci cu flori.

Sursa foto: adevarul.ro

Sursa foto: adevarul.ro

Intr-un final, Claus a decis sa lase scaunul in cabina de dus, insa a asezat un prosop pe el, pentru a se asigura ca nu va mai avea parte de un astfel de incident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top