Connect with us

Știri

Smiley a primit un buletin simbolic din partea MAI! Vezi cum arata actul de identitate

Smiley a primit un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), in semn de multumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care si-au pierdut actul de identitate.

 

„Am din nou #buletin! #MAI ii multumeste lui Smiley pentru sprijinul acordat in promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la inceputul anului, peste 150.000 de romani si-au reinnoit actele de identitate. Fii si tu ca #Smiley, fa-ti #buletin! Vei putea, astfel, sa te plimbi in afara tarii, sa dai examenul pentru permisul de conducere, sa te inscrii la liceu sau la facultate sau sa-ti exerciti dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi doua procese electorale!”, se arata in textul ce insoteste galeria foto de pe pagina oficiala de Facebook a MAI.

In actul de identintate inedit, la CNP este specificat cuvantul „Oarecare”, la „Nume” — Smiley si „Prenume” — „Omul”. La „Cetatenie”, pe buletinul special al lui Smiley este mentionat „Fii tu Romania”, locul de nastere este „Acasa”, iar Domiciliul este „Plec pe Marte”.

buletin smiley

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate alaturi de DOC & Motzu, „Pierdut buletin”, Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la inceputul anului, pe pagina oficiala de Facebook a institutiei, o campanie de informare pentru cei care si-au pierdut actul de identitate.

CITESTE SI: INEDIT: Campanie a Politiei Romane pornita de la melodia „Pierdut buletin” a lui Smiley

„#MAI alaturi de Smiley si de toti cei care si-au pierdut buletinul. In luna decembrie, #Smiley ne-a anuntat ca si-a pierdut buletinul. Avand in vedere ca a trecut o luna si cunoscutul cantaret nu ne-a anuntat ca si-ar fi gasit documentul de identitate, ii informam, pe aceasta cale, pe toti cei care se afla in aceeasi situatie, ca pot gasi lista documentelor necesare obtinerii unui nou act de identitate accesand pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html, Asteptam cu nerabdare lansarea piesei ‘Am din nou buletin'”, scriau reprezentantii MAI in ianuarie.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top