Connect with us
extraterestri

Știri

Un fost astronaut spune ca extraterestrii ne-au salvat de la razboiul nuclear

Extraterestrii au venit pe Pamant pentru a opri un razboi nuclear intre SUA si Rusia, potrivit celor spuse de un fost astronaut.

Edgar Mitchell, al saselea om care a pasit pe Luna, spune ca oficialii inalti din armata au fost martori la nave din afara spatiului terestru in vremea cand se testau arme noi, adica in jurul anilor ’40. OZN-urile au fost vazute pentru prima data in zona primului poligon de testare a armelor nucleare pe 16 iulie 1945 intr-o zona izolata a desertului din New Mexico.

Veteranul de la NASA a vorbit in mod constant despre extraterestri inca de cand a aterizat pe suprafata Lunii, in cadrul misiunii Apollo 14 din 1971.

CITESTE SI: Top 5 lucruri fascinante despre sistemul nostru solar pe care nu le stiai

„Desertul respectiv din New Mexico era un teren de testare pentru armele nucleare si acel loc a starnit si interesul extraterestrilor”, a declarat barbatul de 84 de ani celor de la Mirror Online. „Voiau cu siguranta sa afle despre capacitatile noastre militare. Experienta personala si discutiile cu alti oameni m-au facut sa cred ca extraterestrii au incercat sa ne impiedice din a merge la razboi si au vrut sa fie pace pe Pamant.”

Acesta a mai adaugat: „Alti ofiteri de la diferite baze militare de pe coasta Pacificului mi-au spus ca rachetele de test erau deseori detonate de aeronave necunoscute.”

Indiferent daca cele spuse de fostul astronaut sunt adevarate sau nu, cu un lucru trebuie sa fim de acord. „Daca erau fiinte ostile, cu siguranta nu am mai fi fost acum”, a mai declarat Mitchell.

Pe de alta parte, Nick Pope, fost ministru al Apararii, a declarat pentru dailymail.com ca declaratiile lui Mitchell sunt bazate pe rapoarte „second-hand” (din auzite).

„Chiar daca sursele domnului Mitchell sunt reale, de unde au avut acestea acces la informatiile clasificate legate de OZN-uri?”

Ce parere aveti, chiar exista fiinte extraterestre?

Sursa foto dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top