Connect with us

Știri

Un tanar care s-a intors de doua ori din MOARTE isi dezvaluie experienta!

Tanarul Sasha Eliasson sustine ca a murit de doua ori anul trecut si si-a revenit de fiecare data din moarte, comparand cele doua experiente cu un „somn scurt”.

Tanarul, in varsta de 22 de ani, a suferit un grav accident de motocicleta, fiind gasit fara semne vitale. Aceasta a fost prima data cand a murit. A doua oara, s-a intamplat in timpul unei operatii pe care a suferit-o la cateva luni de la producerea accidentului.

„De fiecare data era ca si cum nu as fi fost acolo”, a povestit tanarul, potrivit mirror.co.uk. „Totul era negru, ca si cand tragi un scurt pui de somn. Unul fara vise, dupa care trezesti si te simti de parca ai fi dormit mai mult, cand de fapt au trecut in jur de 15 minute”, a spus Sasha Eliasson.

El a adaugat ca, dupa aceste doua episoade, vrea sa isi foloseasca restul vietii pentru a ajuta oameni. „Tot ce vreau sa ating in viata este sa ma distrez si sa ii fac pe alti oameni sa isi traiasca vietile cat mai bine”, a spus el, adaugand ca „tot ce trebuie sa faci este sa accepti ca moartea este o parte a vietii, iar atunci vei intelege ca nu ai de ce sa te temi.”

 

CITESTE SI: Marturia unui barbat care a fost in MOARTE clinica: „Am fost in Rai si am vorbit cu Dumnezeu…” 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top