Connect with us

Horoscop

Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc iremediabil

Influența semnului zodiacal sub care ne naștem este o componentă importantă a relațiilor interumane pe care le dezvoltăm dea lungul vieții. Valențele feminine ale anumitor zodii, îi fac însă pe bărbați să se îndrăgostească rapid și fără de speranță.

Zodiacul se împarte, din punct de vedere al polarității, în șase zodii feminine și șase masculine. Femeile năescute sub influența unei zodii feminine, sunt de obicei mai sensibile și mai temătoare, însă diplomate și foarte receptive. Fiind semne de Apă și Pământ, ele sunt asociate cu sufletul și materialul.

Femeia Taur își cunoaște limitele

Femeia Taur este foarte practică și cu picioarele pe pământ. Nu se lasă cucerită ușor iar bărbații se îndrăgostesc de istețimea și sinceritatea tăioasă cu care răspunde avansurilor. Ea nu amestecă obligațiile cu distracția și rareori se va implica în relații cu parteneri de afaceri sau la locul de muncă. Își cunoaște limitele și apreciază ordinea, dar este sociabilă și răbdătoare. Are un farmec aparte și un simț al umorului de invidiat, care o face irezistibilă în ochii bărbaților.

Citește și: Zodiile predispuse să înșele – Care sunt șansele ca iubitul să-ți fie infidel

Viața alături de femeia Rac nu va fi niciodată plictisitoare

Plină de imaginație și fantezie, femeia Rac nu te va lăsa niciodată să te plictisești. Are nevoie de siguranță așa că nu va răspunde cu ușurință avansurilor și își va examina un potențial partener mai mult timp, înainte de a decide dacă este potrivit pentru ea. Își ascultă intuiția și tinde să aibă dreptate când ia o decizie. Nu se va lăsa vulnerabilă în fața unui bărbat în care nu are încredere deplină, însă în momentul în care îi vei demonstra că ești demn de ea, va fi numai a ta.

Citește mai departe pe pagina următoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top