Connect with us
Acvaria 19 iulie 2019 - Gemenii intra in conflicte inutile

Horoscop

Horoscop 26 iunie 2017 racii au probleme în viața de cuplu

Horoscop 26 iunie 2017. Racii se confruntă cu probleme sentimentale. Citeste previziunile pentru 26.06.2017.

Horoscop 26 iunie 2017 Berbec

Ai nevoie de ajutor intr-un moment important pentru cariera ta si cand te uiti in jurul tau, te miri si tu cati prieteni adevarati aduni in preajma ta. E felul lor de a-ti arata ca tin la tine si ca apreciaza ajutorul pe care si tu, la randul tau, l-ai oferit cand au trecut si ei prin situatii similare. Te poti baza intru totul pe ajutorul celor care iti tin companie care fac tot posibilul sa rezolve problema care te preocupa. Cu asemenea colectiv alaturi, esti mai motivat, mai curajos sa mergi mai departe si totul ti se pare mult mai usor. Iata la ce sunt buni prietenii!

Horoscop 26 iunie 2017 Taur

Aveai o mare greutate pe inima pentru ca nu erai multumit de felul cum te tratau unele persoane. Te judecau gresit, nu te cunosteau asa cum esti tu cu adevarat si aruncau pe umerii tai vini care nu ti se cuveneau. Daca tu nu te simti vinovat de nimic, de ce preiei aceste poveri pe sufetul tau? Lupta pentru a demonstra care este realitatea, arata-le cu suflet curat si inocent esti si pana la urma isi vor retrage rusinati cuvintele si judecatile nedrepte la adresa ta. E firesc sa te supere aceasta atitudine incorecta, dar trebuie sa te ridici pentru a demonstra adevarul si nu sa preiei pe umerii tai ceva de care chiar nu esti responsabil.

Horoscop 26 iunie 2017 Gemeni

Nu te gandi ca daca ai ajuns intr-un punct mort e semn ca trebuie sa abandonezi directia pentru ca nu mai duce nicaieri, nu poti avea poarte de actiune in fiecare zi, noutatile nu bat la usa ta din ora in ora iar schimbarea nu se produce atunci cand si cum ai dori tu, ca atare ai rabdare! Mergi in acelasi ritm si in aceeasi directie, chiar daca momentan nu se mai intampla nimic. Esti pe calea cea buna spre ceea ce ti-ai propus, doar ca uneori mai sunt si momente de respiro, de monotonie, de liniste… dar poate fi linistea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o asteptai! Daca ai abandona acum, cand ti se pare ca nimic nu mai merge, poate ca renunti cu un minut inainte de a primi ceea ce visai, ca atare de ce sa te opresti acum? Continua!

Horoscop 26 iunie Rac

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top