Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 9-10 septembrie 2017. Fecioarele vor primi o veste neașteptată

Horoscop de weekend 9-10 septembrie 2017. În acest weekend unele zodii se vor concentra asupra schimbărilor.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveți șanse reale de reușită. Vă sfătuim să vă faceți bine socotelile, să nu risipiți banii.

Duminică: Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeți răbdarea. Seara mergeți în vizită la un prieten, unde reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Taur

Sâmbătă:  O rudă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitați să vă asociați cu un prieten! Vă sfătuim să nu alergați după profituri imediate. Cu răbdare și perseverență, veți reuși.

Duminică:  O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere. Vă sfătuim să tratați cu seriozitate responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați. Aveți mari șanse de reușită, cu condiția să nu vă pripiți.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top