Connect with us
Găsești albina din imagine în mai puțin de 30 secunde? Iluzia care a înnebunit internetul

Stil

Găsești albina din imagine în mai puțin de 30 secunde? Iluzia care a înnebunit internetul

În ultimele zile pe internet circulă una dintre cele mai tari iluzii optice. Puține persoane reușesc să o deslușească. Această imagine cu mai multe animale situate pe un câmp înflorit le dă mari bătăi de cap internauților. Află acum de ce din rândurile de mai jos.

Găsești albina din imagine în mai puțin de 30 secunde? Iluzia care a înnebunit internetul

Imaginea care este o iluzie optică include mai multe animale pe o pajiște cu multe flori colorate galben și fluturi de aceeași culoare. Singurele elemente care sunt de altă culoare sunt: un raton, un urs, un arici, o oaie, un iepuraș, doi pinguini și o vulpe.

Pe poza inundată de galben se ascunde și o albină, dar este greu de găsit deoarece atât de multe flori și fluturi sunt colorați în galben. Artistulmaghiar Gergely Dudas s-a folosit de această culoare pentru a provoca o iluzie optică în care albina este greu de găsit.

Cele mai multe persoane nu reușesc să găsească albina în primele 30 de secunde de privit atent. Doar un ochi format o poate face atât de repede.

Testul constă în a găsi albina în marea de galben, iar pontul pe care ți-l putem oferi este să te uiți atent la poză deoarece aceasta se află extrem de aproape de unul dintre animale.

Cei mai mulți dintre cei care au încercat să găsească albina au scris pe rețeaua de socializare că le-a luat mai mult de 30 de secunde pentru a o găsi. Artistul maghiar este pasionat de benzi desenate. Acesta a devenit cunoscut datorită unei imagini în care abia putea fi găsit un ursuleț panda. Această poză a fost viralizată cu mai mult timp în urmă.

De asemenea, el este autorul cărților cu benzi desenate:

  • „Bear’s Merry Book of Hidden Thing”
  • „Bear’s Spooky Book of Hidden Things”

Artistul locuiește în Budapeste, iar locul unde puteți vedea creațiile sale este următorul: thedudolf.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top