Connect with us

Știri

Cura rapida de slabire cu Salata Verde – Scapa de 7kg in 11 zile

Cura rapida de slabire cu Salata Verde. Suntem in sezonul verdeturilor! Sa profitam de salata verde pe care o gasim pe fiecare taraba din orice piata la un pret extrem de mic.

Cura rapida de slabire cu Salata Verde este perfecta pentru orice persoana care nu are probleme gastrice si care isi doreste o dieta rapida si fara prea multe batai de cap. Dieta de slabire este conceputa in trei etape, usor de tinut si cu un singur ingredient: salata verde.

Iata care sunt etapele curei de slabire cu salata verde care te ajuta sa dai jos 7kg rapid

Inainte sa va enumeram etapele curei de slabire rapide, tinem sa va spunem ca salata verde este bogata in fibre, stimuleaza peristaltismul intestinal (miscarile evacuatorii ale intestinelor), are foarte putine calorii si ajuta la detoxifierea organismului. Salata verde este bogata in vitamine ca A, C, K, dar si minerale importante pentru organism, cum ar fi fierul.

Citeste si: DIETA AMERICANA: Slabeste un kilogram pe zi

PRIMA ETAPA A DIETEI CU SALATA VERDE

Prima faza a curei de slabire cu salata verde este numita si faza de acomodare, dureaza doua zile si trebuie sa urmati urmatorii pasi.

Inlocuiti micul dejun obisnuit cu salata verde. Spalati bine fiecare frunza, taiati-le dupa bunul plac si condimentati-le dupa gust, adaugand putina zeama de lamaie. Puteti consuma o cafea fara zahar sau apa plata. Pe parcursul zilei luati mesele regulate, normal.

A DOUA ETAPA A DIETEI CU SALATA VERDE

Etapa II dureaza tot doua zile si se bazeaza pe inlocuirea cinei cu o salata identica ca cea preparata in prima etapa.

Apasa aici pentru a citi in pagina urmatoare care sunt ultimele doua etape ale acestei cure de slabire.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top