Connect with us
Horoscop 9 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop zilnic 9 septembrie 2016. Varsatorii au nevoie de o schimbare

Varsatorii au nevoie de o schimbare in viata lor, pentru ca rutina si-a pus amprenta prea mult asupra lor si le afecteaza sstarea de spirit. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 9 septembrie

Gata, s-a terminat furtuna in care ai fost prins o perioada, deci acum iti poti permite o pauza. Nu te precipita spre altceva, ci profita de linistea care s-a lasat pentru a te relaxa si tu un pic. Chiar daca nu e neaparat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscator ca s-a ajuns la capat si acum te poti detasa. Profita de calmul care se aseaza peste toate caci, dupa o vreme, vei putea sa o iei de la capat sau sa continui din acelasi punct, dar nu acum, imediat. Resursele tale de energie s-au terminat si ar fi bine sa stai o vreme pe margine pana ridici din nou nivelul de energie in baterie. Daca te-ai apuca acum de altceva, ai ramane foarte repede fara benzina!

Taur Horoscop 9 septembrie

Intri in legatura cu persoane oficiale, cu reprezentanti ai institutiilor statului, de la care astepti un document, o aprobare sau o solutionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi sa-i gasesti in toane bune, pentru ca nu ai tolera ideea sa mai vii si maine. Birocratia e cel mai mare inamic al planurilor tale, caci, peste tot unde te-ai duce, esti nevoit sa astepti, sa te ploconesti, sa ceri smerit ceea ce ai nevoie, si cum alta solutie nu ai, trebuie sa joci cum ti se canta, altfel nu ti se rezolva doleanta.

Citeste si: Horoscop Voropchievici septembrie 2016. Luna decisiva pentru o zodie!

Gemeni Horoscop 9 septembrie

Conflictele dintre generatii sunt inevitabile, dar trebuie sa iti asumi cu responsabilitate varsta pe care o ai, fie ca esti printre cei necopti sau printre cei deja invechiti, din punctul de vedere al celor aflati in zona diametral opusa varstei pe care o ai. Trebuie sa fii mandru de anii pe care ii porti dupa tine. A fi prea tanar poate fi un dezavantaj in unele situatii, tot asa cum a fi prea batran e pentru unii un handicap, dar gaseste-ti spatiul si tonul potrivit pentru ca varsta ta sa devina un atu, nu o problema! Spune cu incredere cati ani ai, aratand ca, la varsta ta, ai alte calitati care conteaza! In fond, varsta nu e decat un numar: important e ce stii la aceasta varsta!

Rac Horoscop 9 septembrie

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problema de care nu te poti inca detasa. O discutie lucida cu cineva din afara iti va deschide perspective diferite asupra situatiei care te preocupa si ai putea observa ca, ceea ce pe tine te face sa suferi si nu te lasa sa te simti bine, de fapt nu are nicio importanta. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tau sensibilizat le ridica la rang de drame personale. Lasa-l pe cel de langa tine sa te ajute, spune-i pe ai pe suflet si cere-i sfatul, pentru ca e acolo pentru a-ti prezenta problema care te framanta dintr-un unghi pe care tu, deocamdata, nu-l vezi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top