Connect with us
Acvaria zilnic 7 iulie 2019 - Gemenii sunt dezamăgiți în dragoste

Știri

Acvaria zilnic 7 iulie 2019 – Gemenii sunt dezamăgiți în dragoste

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Berbec

O zi liberă e numai bună pentru a pregăti etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupă. Stai şi chibzuiesti, pui pe hârtie detaliile semnificative şi trasezi o strategie pe care o vei respecta întocmai în zilele care vin.

Nu poţi ajunge la ţelul tău cel mare fără un program bine stabilit dinainte, căci nimic nu poate fi atins dacă le laşi la voia întâmplării. Adună-ţi gândurile şi aşează-le în ordine, ca apoi să construieşti totul conform planului.

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Taur

Viitorul e foarte generos în oferte pentru tine, încât ai avea chiar şi mai multe variante la fel de interesante de ales şi nu ştii foarte clar pe care s-o alegi. Greu de crezut că te vei putea folosi de toate în mod egal, deci trebuie să depui un oarecare efort acum, ca să alegi doar una dintre căile asupra căreia să te concentrezi serios după aceea.

Dacă vei încerca să joci pe două planuri simultan, s-ar putea să nu iasă bine nici unul, dar nici să alegi o cale şi tu să rămâi obsedat de cealaltă (ce-ar fi fost dacă alegeam planul B?) nu e în avantajul tău. Dacă tot te-ai decis, mergi pe calea aleasă şi du la îndeplinire sarcina asumată. Va ieşi foarte bine!

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Gemeni

Iubirea are nevoie uneori şi de mici linguşeli amăgitoare, pentru că şi ele fac parte din recuzita seducţiei, totul e să nu devină o practică obişnuită. Cel drag îşi doreşte să mai audă uneori şi poveşti frumoase, idilice, planuri imposibile de viitor, promisiuni pompoase, chiar dacă sunt simple iluzii, dar aşa e iubirea: ca din basme!

Chiar dacă cel drag nu crede în ele, i le poţi şopti cu un ton senzual şi tandru pentru a-i răsfăţa astfel urechile şi inima. Totuşi, ai grijă cum spui toate acestea, ca să nu fie chiar minciuni sfruntate, pentru că altfel ori tu ori el veţi pica într-o mare capcană şi, când va ieşi la lumină adevărul, s-ar putea ca balonul de săpun să se spargă iar dezamăgirea, oh, va fi mare!

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Rac

În mâinile tale stă, azi, bucuria celor din jur, pentru că tu eşti cel care le aduce lumina şi speranţa, tu eşti mesagerul veştilor frumoase, tu eşti deschizătorul de drumuri spre perspective promiţătoare. Dacă simţi nevoia să intervii cu un gest minunat în viaţa altcuiva, azi, chiar şi a unui necunoscut de pe stradă.

Fă-o cu inima deschisă, convins că acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tău. Vei fi fericit să descoperi zâmbete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine şi să primeşti înapoi recunoştinţa lor sinceră pentru felul în care ai pătruns în viaţa lor.

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Leu

Simţi nevoia unei schimbări majore în viaţa ta, dar până acum nu ai ştiut foarte clar în ce ar consta aceasta. Azi începi să vezi mult mai clar încotro trebuie să schimbi macazul, şi ai mari aşteptări de la planurile tale măreţe.

Ai curaj să porneşti în direcţia cea nouă, lasă-te, deocamdată, dus de curent, fără să te opui, pentru că vor apărea curând şi detaliile care te vor ajuta să începi să conduci singur acest nou sens.

Înţelegi mai bine încotro merge drumul şi deja vezi urmările deciziilor tale, dar cel mai mult apreciezi faptul că ai avut curajul s-o iei pe această nouă cale, deşi mult timp, înainte, ai tot amânat momentul.

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Fecioară

Apare azi exact vestea de care aveai nevoie şi de care îţi legai toate speranţele de rezolvare a unei situaţii neclare. Practic, apare în calea ta o persoană bine documentată, cu experienţă mai bogată decât tine şi care deţine soluţia pe care tu o tot cauţi cu înfrigurare.

Trebuie doar să întrebi, pentru că uneori lucrurile bune stau în mâinile altora, dar nu ai tu curajul să le ceri ajutorul. De data aceasta e bine să spui deschis că eşti în căutarea unui răspuns şi vei vedea ce repede se luminează orizonturile datorită sfaturilor sale. Ştie ce spune, deci merită să-l asculţi întocmai!

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Balanță

Ai o discuţie foarte serioasă cu familia, cu rudele mai în vârstă, de la care simţi nevoia să afli unele aspecte care, din diverse motive, nu îţi sunt prea clare.

Poate fi un moment al marilor adevăruri, al destăinuirilor de familie, al explicaţiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevărat, ca atare oferiţi-vă unii altora răgazul necesar pentru a sta de vorbă cu maturitate şi sinceritate.

Poţi descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai puţin bune, dar aceste discuţii justificatoare au rolul de a restabili armonia şi ordinea în unele planuri mai incerte din familie.

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Scorpion

Ţi s-a strecurat în minte o idee care nici măcar nu te reprezintă. Este o influenţă nefastă de la cei din jur, şi nu te poţi rupe de acest gând. Ignoră opiniile celorlalţi, nu-i lăsa să te tragă în jos după ei cu bârfe, zvonuri panicarde, poveşti negativ, când tu ştii mult mai bine pe ai în minte.

Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecătoare, fără nicio importanţă pentru ceea ce vrei tu să faci, ca atare rămâi surd la aceste influenţe nefaste, pentru că nu sunt pentru tine. E modul lor de a-şi explica neputinţa, de a găsi scuze la propriile eşecuri, şi dau vina pe oricine, iar acum tu intri în colimatorul criticilor, de parcă tu ai fi vinovat pentru greşelile lor.

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Săgetător

Nu încerca să le faci singur pe toate, când ai în jurul tău o întreagă lume gata să te ajute. Nimeni nu va interveni în treburile tale fără să-i inviţi, ca atare revizuieşte-ţi repede lista de prieteni şi cunoştinţe şi ai să descoperi cât de multă lume cunoşti. Printre ei sigur se află şi unii gata să-şi pună serviciile în beneficiul tău!

Şi tu, la rândul tău, eşti gata să te dedici altora şi, chiar dacă unii nu au deplină încredere că deţii cheia problemelor lor, vor fi uimiţi să descopere ce miracole pot face prietenii adevăraţi. Aceasta poate fi şi revelaţia ta de azi: să descoperi cât de minunaţi sunt oamenii, atunci când se privesc unii pe alţii cu bucurie!

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Capricorn

Stresul te face să vezi în jur numai pericole şi piedici şi simţi că baţi pasul pe loc. Nu întâlneşti oameni care te pot ajuta cu adevărat în ceea ce ai de făcut, pentru că ai ghinionul de a atrage în calea ta oameni pesimişti, exagerat de critici, care comentează maliţios fiecare pas al tău, inamici care-ţi pun beţe în roate şi, în asemenea cadru tensionat, e şi normal să te copleşească gândurile negative.

Luptă împotriva celor care ţi se opun cu atâta vehemenţă, pentru că efectele lor pot fi contracarate printr-o atitudine puternică, încrezătoare în forţele proprii şi neapărat… optimistă!

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Vărsător

Nu te aştepta la planurile pe care ţi le faci acum cu minuţiozitate să ducă repede, din prima, la roadele visate, dar sunt şi ele experimente pe drumul tău către împlinirea unui vis. Încerci o dată, încerci de două ori, şi aşa mai departe până-ţi iese, deoarece din fiecare nouă încercare mai ai ceva de învăţat.

Cumulate, toate aceste experienţe vor construi ceea ce visezi, dar trebuie să fii conştient că nu trebuie să te opreşti după un eventual eşec. Practică mai departe, cu răbdare, cu ambiţie, cu convingerea că eşti pe drumul cel bun şi nu uita: toate lucrurile bune s-au născut după zeci de încercări nereuşite.

Horoscop zilnic 7 iulie 2019 – Pești

Nu pune la inimă cuvintele dure care mai vin de la ceilalţi. Ştii prea bine că nu le poţi evita, că trăieşti într-o lume predominant agresivă, dar nimic nu te poate atinge dacă te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca răspuns la atacurile altora doar imensă înţelegere.

Nu se poate să nu-l dezarmezi chiar şi pe cel mai înverşunat partener de discuţie cu o vorbă bună, cu un zâmbet cald, pentru că întotdeauna binele învinge, şi asta nu se întâmplă numai în basme. Fii îngăduitor, acceptă că unii trec prin momente dificile în care nu ştiu să reacţioneze altfel decât violent. Dar felul cum îi învălui tu cu toleranţă îi poate linişti şi pe ei foarte repede.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top