Neti Sandu 17 iulie 2019 – Eclipsa de lună, cum a fost afectată fiecare zodie

17.07.2019
Neti Sandu 17 iulie 2019 – Eclipsa de lună, cum a fost afectată fiecare zodie

Horoscop Neti Sandu 17 iulie 2019. Vibrația zilei este 8 și asta ne face să economisim bani. Astăzi vom calcula mai atent resursele de care dispunem și vom analiza de doua ori înainte sa cheltuim.

Zodiile afectate de eclipsa de luna de aseară – Ce se întamplă cu fiecare nativ

HOROSCOP 17 IULIE 2019 RAC

Se pare c-o să revină cineva cu gând de împăcare şi o să vă răspundeţi la întrebarea dacă puteţi continua relaţia, înainte de a lua o decizie.

Se anunţă un eveniment festiv în familie, poate se căsătoreşte cineva sau pregătiţi un botez, o aniversare cu mulţi invitaţi şi o să iasă frumos.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 LEU

Poate vă faceţi timp s-ajungeţi la o piscină, la o sală de sport să eliminaţi toxinele, să vă limpeziţi mintea.

Aveţi de recuperat bani şi pentru asta trebuie vorbit, să daţi emailuri, înştiinţări ca să n-aşteptaţi degeaba, trebuie ajutată puţin toată povestea cu banii.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 FECIOARĂ

Se poate să primiţi o invitaţie în vacanţă, se poate şi minivacanţă sau alt cadou v-o fi pregătit fiinţa iubită.

Se poate să fie alergătură multă după acte şi alte lucruri care ţin de viaţă personală şi o să fie cu spor, le rezolvaţi pe toate la foc continuu.

Citește și: Acvaria 17 iulie 2019 – Fecioarele vor avea parte o seară romantică

HOROSCOP 17 IULIE 2019 BALANŢĂ

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la un proiect care promite bani şi succes.

E posibil să primiţi banii pentru ce-aţi muncit mai demult şi-o să-i drămuiţi în aşa fel încât s-aveţi pentru câteva ieşiri la plimbare sâmbătă, duminică.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 SCORPION

Poate se autoinvită cineva pe la voi şi o să petreceţi o seară minunată în doi, c-aveţi câteva aspecte de lămurit, aşa pe-ndelete.

Se poate să vă susţină cineva din străinătate ca să daţi drumul unui proiect chiar acolo sau vă duceţi în prospecţie de piaţă şi vedeţi ce selectaţi, ce e bun pentru voi.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Puteţi întâlni pe cineva care să devină partenerul de cuplu şi să vă acomodaţi uşor în doi, după o perioadă lungă de independenţă.

Aţi putea obţine un credit, o scutire de taxă, de comision, un discount la cumpărături şi o să aveţi de cheltuială să vă bucuraţi de plimbare, de shopping.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 CAPRICORN

O să puneţi punctul pe i într-o chestiune care ţine de relaţia de cuplu şi o să mergeţi mai departe în deplină armonie.

O să vă găsiţi o colaborare şi să vă suplimentaţi veniturile, să faceţi rost de bani pentru concediu şi să nu rămâneţi în urmă cu ratele la bancă.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, vă duceţi la piscină, la un spa sau doar la o prăjitură, primiţi şi vreun cadou.

Vă scoate cineva la suc, la cafea, poate-aveți de discutat afaceri sau e un tete-a-tete şi o să palpaţi starea de spirit, să ştiţi dacă vă armonizaţi sau nu.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 PEŞTI

O problemă de sănătate va mai incomodează şi poate ştiaţi de ea şi n-aţi făcut nimic, dar acum poate vă prezentaţi la medic, totuşi.

V-au rămas nişte lucruri de rezolvat pe-acasă, poate chemaţi nişte meşteri şi or să facă treaba ca lumea, ca nişte profesionişti, să fie casa bec.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 BERBEC

Poate daţi de un sejur convenabil, o cazare ieftină pentru o perioadă bună de timp şi vă duceţi cu familia, cu prietenii.

E o rumoare în sfera sentimentală, semn că nişte chestiuni erodează pe dinăuntru şi trebuie făcut de ambele părţi ceva, ca să fiţi la unison.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 TAUR

Or să vă reuşească activităţile de grup şi o să vă şi deplasaţi cu prietenii spre mare, munte, în altă ţară.

Poate vă duceţi la showroom de mobilier sau ca să v-alegeţi altă maşină, să rezolvaţi o problemă pe care n-o mai puteţi ignora.

HOROSCOP 17 IULIE 2019 GEMENI

Se poate să legalizaţi o situaţie care să vă permită, în sfârşit, să avansaţi cu nişte proiecte care să v-aducă succes.

O să puteţi face rost de nişte bani în plus, din activităţi particulare şi o să aveţi să vă mişcaţi în week-end şi mai ales dacă plecaţi pe undeva în vacanţă.