Neti Sandu 9 iulie 2019 – O zodie are mari șanse să se căsătorească

09.07.2019
Neti Sandu 9 iulie 2019 – O zodie are mari șanse să se căsătorească

Horoscop 9 iulie 2019 RAC

Poate vi se aprobă în sfârşit un credit bancar şi o să aveţi de chletuiala, ca să plecaţi în concediu sau să vă luaţi casa s-o mobilaţi. V-au rămas multe treburi de făcut şi la serviciu şi acasă, sunt de parafat şi nişte acte ca să vă puteţi lua banii şi să nu bateţi pasul pe loc, că de la sine nu vin.

Horoscop 9 iulie 2019 LEU

Vă pregătiţi de o relansare şi o să puneţi mult suflet ca aveţi nevoie de recunoaştere publică şi pe care chiar o meritaţi din plin. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni de afaceri să daţi drumul unui proiect care v-ar asigura un venit constant şi propune şi o ascensiune în carieră.

Horoscop 9 iulie 2019 FECIOARĂ

E momentul să spuneţi lucrurilor pe nume într-o relaţie şi să faceţi că armonia să persiste între voi, să fie echilibru. Apar unele probleme de sănătate care v-or mai fi dat şi altă dată de furcă, dar pe care nu le-aţi luat în serios, acum însă ar cam trebui.

Horoscop 9 iulie 2019 BALANŢA

O să vă caute cineva care spera să formaţi un cuplu, dar nu sunteţi pregătiţi încă. O să daţi drumul unei iniţiative la care o să pună umărul şi niste prieteni, foşti colaboratori şi o să meargă totul strună, să vă atingeţi obniectivele.

Horoscop 9 iulie 2019 SCORPION

Se poate sa apara cineva de la drum şi să vă cheme pe acolo, să vă duceţi chiar definitiv, cu acte-n regulă, o să vă căsătoriţi poate. Poate va trebui să daţi concurs ca să avansaţi la slujbă, să primiţi o funcţie, dar o să fiţi pregătiţi în orice moment să sariti pe o trambulină care să catapulteze spre succes.

Horoscop 9 iulie 2019 SĂGETĂTOR

Vă pregătiţi de vacanţă sau măcar de un weekend prelungit şi o să fie un răsfăţ, să vă descătuşaţi. Ideile prind viaţă şi o să puteţi da lovitura în afaceri, e anul vostru special şi poate fi o evaluate socială, să faceţi un salt spectaculos şi să luptaţi apoi să vă menţineţi cota.

Horoscop 9 iulie 2019 CAPRICORN

O să aveţi de recuperat nişte bani, dar va trebui să completaţi nişte formalităţi, ca să nu se facă pierduţi, uitaţi. Intrevedere cu cineva care vrea să-ncheiati un contract şi dacă nu sunteţi până peste cap cu treaba o să acceptaţi fie o colaborare, fie un job cu norma intreaga.

Horoscop 9 iulie 2019 VĂRSĂTOR

Cineva dintr-o fostă relaţie va căuta în speranţa c-o să puteţi trece peste un incident şi să vă continuaţi povestea de iubire. Oamenii cu care trebuia să v-apucaţi de lucru s-or fi răzgândit, pun alte condiţii şi n-o să vă fie uşor să vă puneţi de acord, dar e de insistat.

Horoscop 9 iulie 2019 PEŞTI

Vă pot sosi rezultatele unor investigaţii medicale şi o să vi se spună şi ce tratament să luaţi ca să vă vindecaţi. Va trebui să staţi, poate, peste program la serviciu fie ca să munciţi la ceva nou, cu volum mare de lucru, sau o fi ceva pe care vi se cere să-l reparaţi că nu l-oti fi făcut corect.

Horoscop 9 iulie 2019 BERBEC

Va scoate cineva la un suc, o plimbare, vă faceţi planuri şi pentru week-end, să ajungeţi pe la mare, la munte. O relaţie care părea pierdută se poate recupera cu un telefon, cu scuze, cu rugăminţi şi o să aveţi şanse mari să fiţi fericiţi.

Horoscop 9 iulie 2019 TAUR

Se poate să se autoinvite cineva pe la voi diseară şi dacă n-aveţi alt program o să fiţi gazde ospitaliere că de obicei.Poate faceţi comanda online pentru nişte lucruri de care aveti nevoie acasă şi o să fie poate mai ieftin decât la magazin, şi faceţi o economie

Horoscop 9 iulie 2019 GEMENI

O să faceţi treabă bună în formula de grup şi o să vă asiguraţi că toată lumea o să fie răsplătită pentru efortul O s-aveţi de rezolvat o situaţie scriptică, şi o să bateţi pe la uşi, daţi emailuri ca să obţineţi o semnătură, o parafa şi o să definitivaţi toate demersurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *