Connect with us
Actrița Oana Pellea, prietenă din copilărie cu Alexandru Darie, a transmis un mesaj dureros pe Facebook după moartea regizorului.„Ducu… ne știm și iubim de când aveam 4 și tu 7 ani. Ce atâta grabă, Ducu? Ai ars că lumânarea din „Trei surori”… repede și până la capăt. Te iubesc. Mulțumesc. Drum bun. Ne mai întâlnim noi… și… te iubesc! Condoleanțe, Măria Miu și Serghei”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.Ducu Darie a murit miercuri, 18 septembrie, informaţia fiind confirmată de mama lui vitregă, Anca Pandrea. Fiul regretatului Iurie Darie era internat de aproape două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.Alexandru Darie suferea de ciroză şi era pe listele de transplant hepatic, iar în ultimele luni starea sa de sănătate s-a agravat. În urmă cu zece zile, el a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, spun apropiaţii artistului.Regizorul avea un băiatDucu Darie a fost căsătorit cu Maria Miu, scenograf și creator de costume și decoruri. Din mariajul cu aceasta a rezultat un fiu, Serghei, are acum are 30 de ani.Serghei a terminat Arte Plastice.„A terminat Arte Plastice, e specializat pe grafică, desenează şi pictează foarte frumos. Iura a fost mândru de nepotul lui. Când Serghei avea 12 ani, sau chiar mai devreme, tata a plecat de la noi şi s-a mutat cu Anca. Ne mai vizitam, însă nu aşa de des.Între timp, s-a pierdut legătura. Apoi după ce s-a îmbolnăvit, fiul meu nu l-a mai vizitat pentru că a vrut să păstreze o altă amintire a bunicului său, cel pe care îl cunoscuse odinioară, nu pe patul de spital, chinuit. Serghei nu ar fi suportat aşa ceva, este un băiat destul de sensibil”, povestea Ducu Darie pentru Click.

Știri

Oana Pellea, mesaj de adio pentru Ducu Darie: „Drum bun. Ne mai întâlnim noi… și… te iubesc”

Actrița Oana Pellea, prietenă din copilărie cu Alexandru Darie, a transmis un mesaj dureros pe Facebook după moartea regizorului.

„Ducu… ne știm și iubim de când aveam 4 și tu 7 ani. Ce atâta grabă, Ducu? Ai ars că lumânarea din „Trei surori”… repede și până la capăt. Te iubesc. Mulțumesc. Drum bun. Ne mai întâlnim noi… și… te iubesc! Condoleanțe, Măria Miu și Serghei”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Ducu Darie a murit miercuri, 18 septembrie, informaţia fiind confirmată de mama lui vitregă, Anca Pandrea. Fiul regretatului Iurie Darie era internat de aproape două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Alexandru Darie suferea de ciroză şi era pe listele de transplant hepatic, iar în ultimele luni starea sa de sănătate s-a agravat. În urmă cu zece zile, el a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, spun apropiaţii artistului.

Regizorul avea un băiat

Ducu Darie a fost căsătorit cu Maria Miu, scenograf și creator de costume și decoruri. Din mariajul cu aceasta a rezultat un fiu, Serghei, are acum are 30 de ani.

Serghei a terminat Arte Plastice.

„A terminat Arte Plastice, e specializat pe grafică, desenează şi pictează foarte frumos. Iura a fost mândru de nepotul lui. Când Serghei avea 12 ani, sau chiar mai devreme, tata a plecat de la noi şi s-a mutat cu Anca. Ne mai vizitam, însă nu aşa de des.

Între timp, s-a pierdut legătura. Apoi după ce s-a îmbolnăvit, fiul meu nu l-a mai vizitat pentru că a vrut să păstreze o altă amintire a bunicului său, cel pe care îl cunoscuse odinioară, nu pe patul de spital, chinuit. Serghei nu ar fi suportat aşa ceva, este un băiat destul de sensibil”, povestea Ducu Darie pentru Click.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top