Primar de lângă Amsterdam, lângă românii de la cozi: „Votul nu a fost organizat democratic”

Ultimul update: luni 27 mai 2019 00:01 Data publicării: luni 27 mai 2019 00:00

Erik Boog, primarul din Diemen, o localitate care face parte din aglomerația orașului Amsterdam, a ieșit să stea de vorbă cu românii care stau de dimineață la coadă pentru a vota. Acesta le-a spuscă votul nu a fost organizat într-un mod democratic, adăugând că este „teribil” ce s-a întâmplat.

Mai mult a afirmat că i-a spus deja ambasadorului României că nu va mai permite așa ceva niciodată în orașul său.

La final, Erik Boog le-a spus românilor că este alături de ei și că îi pare rău că nu și-au putut exercita dreptul la vot, adăugând că este nedemocratic ca alegerile să fie organizate atât de prost.

Citește și:

Nu voi mai permite să se întâmple niciodată așa ceva în orașul meu

„Ei spun că au făcut tot ce era posibil azi, dar aceasta nu este calea democratică. Vreau ca toată lumea să aibă posibilitatea de a-și exprima opțiunile, de a vota, pentru că este foarte important pentru procesul democratic. Vor închide ușile la ora 21 și mulți oameni de aici și din alte orașe nu vor putea vota. Asta nu e bine, nu este democratic.

Voi sta de vorbă cu ministrul și i-am spus ambasadorului, eu nu voi mai permite să se întâmple niciodată așa ceva în orașul meu. Trebuie să garantăm niște alegeri bine organizate în țară și în Europa. Sunt alături de voi, apreciez că ați venit aici astăzi.

Tot ce pot face acum pentru voi este să mă folosesc de contactele mele pentru a schimba ceva. Este teribil ce s-a întâmplat. Apreciez că ați venit!”, a spus primarul, aplaudat de românii cu care a stat de vorbă.

Sursă: www.digi24.ro

Loading...
George Town, te iubim!
George Town, te iubim!
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii