Connect with us
Român angajat ca „sclav” de fiul unui milionar din Anglia: „Îmi ţine berea şi îmi aduce ţigări”

Știri

Român angajat ca „sclav” de fiul unui milionar din Anglia: „Îmi ţine berea şi îmi aduce ţigări”

Fiul unui milionar din Anglia a postat imagini revoltătoare pe Instagram în care foloseşte un tânăr român drept sclav personal.

Tânărul a explicat că l-a angajat pe român pentru a-i ţine berea, pentru a-i aduce ţigări şi pentru a-i ţine haina.

Harry Taroni (23 de ani) este fiul lui Russel Taroni, un milionar englez care are afaceri cu deşeuri reciclabile încă din anii 50′.

Fiul de milionar s-a filmat, în urmă cu câteva zile, în timpul unei curse de cai în oraşul Cheltenham.

În imaginile care au stârnit indignarea oamenilor de pe reţelele sociale se poate observa cum tânărul de 23 de ani povesteşte cum l-a angajat pe Sorin, un tânăr imigrant român, ca ‘sclav personal’.

Românul este plătit să ‘ţină ţigările, să aducă bere şi să ţină haina’, aşa cum fiul de milionar s-a lăudat prietenilor de pe Instagram.

‘Îi dau salariu pe zi. Este foarte încântat’, a precizat tânărul fiu de milionar în clipul video postat pe Instagram, notează thesun.co.uk.

Pe imagini se poate observa cum românul este trimis să cumpere bere, ţine ţigările angajatorului şi stă mereu în spatele acestuia.

La finalul clipului, fiul de milionar a precizat că i-a dat 20 de lire românului pentru a merge acasă.

‘Dacă vedeţi un român mic care se învârte prin Birmingham, să îi spuneţi că îl caut! ##NoRomaniansWereHarmedInTheMakingOfThis (n.r. Niciun român nu a fost rănit în timpul filmărilor)’.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top