Connect with us
Serviciul de emitere rovinietă ar putea fi întrerupt la noapte, între orele 1 și 4

Știri

Serviciul de emitere rovinietă ar putea fi întrerupt la noapte, între orele 1 și 4

Serviciul de emitere rovinietă precum și a tarifului de trecere a podurilor de la Fetești și Cernavodă ar putea funcționa cu întrerupere.

Anunțul vine de la CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere). Funcționarea cu intermitențe s-ar putea produce în noaptea de joi, 3 mai spre vineri, 4 mai.

Ce trebuie să știe românii care folosesc podurile peste Dunăre

Conform celor de la CNAIR, cei care folosesc rețelele de drumuri naționale pot achita taxa pentru aceste treceri în data de 4 mai. Termenul maxim este până la ora 24 a zilei următoare.

„Posibilă funcţionare îngreunată a serviciului de emitere rovinietă şi a tarifului de trecere a podurilor Feteşti şi Cernavodă.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că audierea din Parlament legată de Raportul GRECO a fost reprogramată pentru 9 mai

EXCLUSIV! Accident pe Autostrada A2, kilometrul 180

În data de 04.05.2018, intervalul orar 01:00 – 04:00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată. Intreruperea vine ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic.

Astfel, informăm utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că:

Achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă, în data de 04.05.2018. Plata se poate realiza până cel târziu ora 24:00 a zilei următoare;

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 04.05.2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective”, se anunță în comunicatul CNAIR, conform Agerpres.ro.

Care sunt tarifele

„Trecerea prin statia de taxare se va efectua pe 3 benzi pe sens.

Din cele 3, benzile 2 si 3 vor fi cu trecere libera fara bariere pentru plata efectuata prin SMS. Plata se face si prin distribuitorii autorizati si Banda 1 (de la marginea din dreapta) va fi in continuare cu bariera si numai pentru plata cash”, se arată pe site-ul instituției (n.r.: referire la taxa de la Fetești).

Continue Reading
You may also like...

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top