Connect with us

Știri

Urania pentru perioada 22-28 iunie – Avertisment pentru 3 din cei 13 nativi

Horoscop Urania 22-28 iunie 2019! Vă prezentăm horoscopul Urania pentru perioada 22-28 iunie vă spune ce v-au rezervat astrele! Unii nativi au o săptămână excelentă, pe când alte zodii vor avea una dintre cele mai proaste săptămâni din viața lor!

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 22-28 iunie

Berbec

Berbecii vor să se detensioneze, să elimine stresul din ultima perioadă, așa că nu se vor implica în prea multe activități, în prima parte a săptămânii. Ușor, ușor, creativitatea începe să revină la limite normale, ca mai apoi cheful de pus în practică a ideilor începe să se arate la orizont. Spre finalul săptămânii, Berbecii vor fi deja plini de energie, mai ales că se anunță un weekend plin de activități distractive!

Taur

Taurii încep săptămâna cu chef de vorbă, cu cghef de viață. Sunt foarte sociabili și înconjurați de prieteni. pe la jumătatea perioadei însă se pierd în detalii și încep să se închdă ușor în ei, iar weekendul îi prinde foarte stresați și iritați. O ieșire cu prietenii la terasă s-ar putea să vă readucă pe linia de plutire.

Gemeni

Gemenii primesc aplauze la scenă deschisă pentru un proiect la care lucrează de ceva vreme și care a ajuns la final. Șefii te vor aprecia, la fel și unii dintre colegi. Alâii, însă te vor invidia și vor încerca să te oprască din avântul tău. Acasă, lucrurile nu stau tocmai roz. artenerul de viață vă reproșează ceva și de-aici este  posibil să izbucneacă un conflict. Acesta dispare în weekend, mai ales dacă ieșiți la un restaurant elegant.

Leu

Leul are parte de un câștig mic, la început de săptămână. Nu îi va rezolva problemele financiare, dar îți poate scoate partenerul de viață la cel mai bun restaurant din oraș. Lucrurile la locul de muncă nu stau tocmai bine și este posibil să izbucnească un mic incident cu mai mulți colegi. În weekend, aveți planuri mari, dar s-ar putea să stați acasă, dacp nu aveți grijă la ceea ce mâncați.

Rac

Racul este implicat în prima parte a săptămânii într-un proiect care credea că îl depășește cu mult. Spre surprinderea sa, se potrivește perfect cu proiectul acesta care îl  face să gândească mai departe, să vrea să se perfecționeze. Se întrevede un câștig material destul de important. Ai grijă cum îl gestionezi, să nu se supere partenerul de viață. Weekendul vă prinde într-o minivacanță.

Fecioară

Fecioara are probleme acasă, la început de săptămână. Acestea vor continua câteva zile, până când începe să conștientizeze că trebuie să se dateșeze ușor. Vorbele aruncate aiurea nu fac decât ssă escaladeze conflictul. Așa că spre finele săptămânii lucrurile se calmează de la sine, iarpartenerul de vață revine la sentimente mai bune.

Balanță

Balanțele au un început de săptămână liniștit. Stresul și irascibilitatea sunt lăsate în urmă, iar rezultate nu se lasă așteptate. Vei primi o veste bună sau poate chiar o propunere de angajare la un job pe care îl doreai de cva timp. Cu prietenii vei avea cva probleme, dacă tot vei încerca să îți impui punctul de vedere cu forța. Aceștia se vor revolta!

Scorpion

Scorpionul este un pachet de nervi aproape toată săptămâna. Se ceartă cu colegii de muncă, dar și acasă. Partenerul de viață pune această situație pe faptul că ați avut numai necazuri în ultima perioadă și de aceea nu se implică prea mult în discuții. Evitați să faceți afaceri în weekend, deoarec acestea nu vor avea sorți de izbândă. Pe lângă toate acestea, este psibil să aveți probleme cu tensiunea.

Săgetător

Săgetătorul începe săptămâna cu proiecte importante pentru locuință sau cu o curățenie generală. Vin însă vești proaste, dacă ați susținut un examen sau dacă aveți în familie pe cineva care a dat un examen. Nu este totul pierdut. Trebuie doar să fiți mai atent puțin! În plus, la locul de muncă apar schimbări care vă dau planurile peste cap.

Capricorn

Capricornul începe săptămâna cu drumuri enervante. Fie că vă plătiți datoriile sau că vreți să faceți alte demersuri către autorități, drumurile respective vă vor enerva la culme. Spre mijlocul săptămânii veți avea o discuție mai aprinsă cu o rudă, iar cuvintele pe care vi le va spune vă vor durea. Weekendul vine însă cu voie bună și relaxare.

Vărsător

Vărsătorul se bucură de o mărire de salariu, care s-ar putea petrece chiar la începutul săptămânii. Chiar dacă săptămâna începe bine, situația se schimbă pe la mijlocul ei, chiar din cauza Vărsătorului, care nu se poate abține și intervine într-un dialog cu niște remarci nu tocmai nimerite. Astfel, mai multe rude este posibil să se supere pe Vărsător. Weekendul vine cu relaxare.

Pești

Peștii sunt relaxați la început de săptămâna, sunt visători și plini de speranță. Facturile primite în poștă însă îi aduc cu picioarele pe pământ și le spune că nu pot rămâne boemi toată săptămâna. La locul de muncă apar conflicte cu unul sau mai mulți colegi, care se plâng că nu muncești suficient! Weekendul vine ca o gură de oxigen pentru Pești, care se regrupează și se mobilizează mai bine.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top