Connect with us
Draga Olteanu Matei colaj

Vedete

Video. Draga Olteanu Matei, transfigurată de bătrâneţe. Cum arată acum după ce a pierdut casa din Bucureşti şi s-a retras la Piatra Neamţ

Draga Olteanu Matei va implini 86 de ani peste 3 luni si este complet transfigurata de batranete. Dupa ce s-a retras din activitate, aceasta s-a mutat din Bucuresti. Din pacate, plecarea ei a fost una fortata deoarece si-a pierdut casa de aici si averea agonisita.

Draga Olteanu Matei s-a mutat la Piatra Neamt, oras drag ei. Inca din perioada in care activa ca actrita marturisea ca vrea sa plece din Capitala. La batranete, visul ei s-a implinit si acum isi traieste ultimele zile in acest oras mic, curat si linistit.

Nu exista om in Romania sa nu fi auzit de ea. Este una din actritele care au facut istorie in tara, fie in filme, fie in piese de teatru. Draga Olteanu Matei a imbatranit grozav in ultimii ani si abia mai poate fi recunoscuta. Este posibil ca lipsa activitatii pe scenele teatrelor din Romania sa fie cauza principala a transformarii sale.

„Nu aş fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aş vrea să promovaţi tinerii. Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în 1992. Soţul meu s-a grăbit să plece şi m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singură, eu sunt cu el în permanenţă. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este şi faorte frumos locul şi foarte liniştit şi îmi face plăcere să stau aici. Bucureştiul e satul meu natal, îl porţi cu tine oriunde ai merge“, le spunea Draga Olteanu Matei celor de la emisiune Teo Show de la Kanal D.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top