Connect with us
VIDEO înfiorător: Înregistrarea făcută de atacatorul din Florida

Știri

VIDEO înfiorător: Înregistrarea făcută de atacatorul din Florida

Procurorul statului american Florida a dat publicităţii trei înregistrări video filmate de Nikolas Cruz, tânărul de 19 ani care în luna februarie 2018, a ucis 17 oameni cu focuri de armă în fostul său liceu din Parkland. Filmările au fost făcute cu puțin timp înainte de masacrul elevilor.

„Mă numesc Nik şi voi fi viitorul atacator de la şcoală în 2018. Vreau să omor în jur de 20 de persoane, ăsta e obiectivul meu. .Va fi un eveniment de proporţii. Când mă veţi vedea la ştiri, veţi şti că sunt eu „Veţi muri cu toții. Pew pew pew. Mă grăbesc”, spune acesta, adăugând că ar fi vrut să epeleze la serviciile Uber, cu arma sa semi-automată AR-15, pentru a ajunge la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland.

„Să înceapă astăzi masacrul. Toţi copiii înspăimântaţi fug să se ascundă. Prin furia puterii mele, îi vor învăţa cine sunt eu”, continuă tânărul.

Cel mai probabil, filmările au fost făcute chiar în ziua atacului sângeros, în care 17 persoane, majoritatea elevi, și-au pierdut viața.

Suspectul, identificat drept Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a fost elev la acest liceu. El a fost exmatriculat din motive disciplinare nespecificate, a declarat Scott Israel, şeriful comitatului Broward. Acesta a mai precizat că tânătul s-a predat poliţiei fără să opună rezistenţă.

Şerfiul a explicat că suspectul a folosit o puşcă şi avea „nenumărate încărcătoare”.

Cel puţin 14 persoane au fost transportate la spital în urma incidentului armat

Incidentul a început în afara şcolii, unde Cruz a ucis trei persoane, după care a intrat în clădire, împuşcând mortal alte 12 persoane. Două persoane au decedat la spital în urma rănilor suferite, a mai adăugat şeriful comitatului Broward.

Acesta este cel de-al 18-lea incident armat petrecut într-o instituţie de învăţământ din Statele Unite de la începutul acestui an, potrivit unei organizaţii care pledează pentru controlul armelor de foc.

Citește și Primele imagini cu atacatorul din Belgia. Cine este și ce spun martorii

Citește și Atentat cu cuţit la Paris: Prietenul atacatorului, inculpat şi încarcerat

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top