Viorica Dăncilă, prima reacție după rezultatele slabe obținute de PSD

26.05.2019
Viorica Dăncilă, prima reacție după rezultatele slabe obținute de PSD

Viorica Dăncilă, prima reacție după rezultatele slabe obținute de PSD: „Nu am de ce să demisionez”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu trebuie să își dea demisia din Guvern, deoarece alegerile de duminică au fost pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare și că, dacă cineva dorește să cadă guvernul, trebuie depusă moțiune de cenzură.

Ce a declarat Viorica Dăncilă:

„Cei care au cerut (demisia,n,.r), probabil nu cunosc legea sau sunt rău intenționați. E vorba despre votul românilor, dar vă reamintesc, căderea unui guvern se face prin moțiune de cenzură. Nu am de ce (să iși dea demisia, n.r.). Am în spatele meu atâția români care și-au pus încrederea în noi, acest guvern. Categoric au incredere în noi. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă se vrea demiterea Guvernului, se depune moțiune de cenzură”, a declarat premierul Dăncilă.

Citește și:

Întrebată dacă Liviu Dragnea ar trebui să își dea demisia, premierul a spus: „Aceste lucruri le discutăm în cadrul forurilor statutare ale partidului”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că îi solicită premierului Viorica Dăncilă să nu care cumva să își depună mandatul, indiferent de presiunile lui Klaus Iohannis.

Sursă: www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *