Connect with us
Acvaria zilnic 15 iulie 2019 - Gemenii au nevoie de ajutor

Zilnic

Acvaria zilnic 15 iulie 2019 – Gemenii au nevoie de ajutor

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Berbec

In prima parte a zilei, astrele iti recomanda indreptarea atentiei si eforturilor catre domeniul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau autoritatile.

Ti se reproseaza faptul ca in ultimul timp esti foarte distrat si neatent vizavi de problemele de la serviciu. Chiar daca te necajesti, dreptatea este de partea celorlalti, asa incat depune eforturi serioase ca să remediezi situatia.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Taur

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Programeaza-ti vizite la muzee, biblioteci, vizionari de filme bune sau lecturi spirituale.

Poti lua legatura cu cineva aflat departe de granitele tarii sau poti face demersuri pentru o calatorie in strainatate. Cei implicati in studii universitare ar fi bine sa se ocupe pe indelete de cusuri, documentare si dialoguri cu profesorii. Spre finalul zilei se intrezaresc discutii cu sefii sau autoritatile.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Gemeni

Astazi ai putea sa-ți achiti taxele, facturile sau poti relationa mai usor cu institutiile financiare. Chiar daca descoperi nereguli in documentele financiare sau constați întârzieri ale unor plati, acestea se vor putea remedia in scurt timp.

Spre seara poti primi vesti din strainatate sau legate de studii pe termen lung. Unele s-ar putea sa iti displaca. Sfatuieste-te cu membrii familiei si foloseste solutiile oferite de ei.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Rac

Relatiile parteneriale si colaborarile fac parte din tema principala a zilei. Partenerul de viata te poate provoca la o discutie aprinsa pe tema banilor, dar cu prudenta vei reusi sa faci fata cu brio.

Un prieten apropiat iti poate da sfaturi bune legate de proiectele pe care le desfasori in comun cu altii. In a doua parte a zilei, bine este sa iti indrepti atentia catre bugetul de venituri si cheltuieli.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Leu

Se anunta multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt disonante, sefii sunt plecati in vacanta, asa incat fii prudent si bazeaza-te doar pe fortele tale.

Sanatatea este vulnerabilă, însă plimbarile in aer liber si remediile naturiste sunt cele mai indicate. Spre seara, astrele iti trimit raze in sectorul partenerial. Se intrezaresc rasturnari de situatie in relatiile parteneriale si in colaborarile in care esti implicat.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Balanță

Creativitatea este la cote inalte astazi. Sunt momente favorabile de a te ocupa de un hobby si de a organiza o mica agapa pentru cei dragi. Persoana iubita iti poate face reprosuri, dar vei reusi sa rezolvi totul cu bine.

Altii vor avea de-a face cu copiii si problemele lor. Spre sfarsitul zilei se vor aglomera treburile de la serviciu. Evita implicarea emotionala in problemele celorlalți.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Scorpion

Treburile gospodaresti iti acapareaza eforturile si atentia in prima parte a zilei. Te poti ocupa cu usurinta de curatenii generale, reparatii curente sau de reamenajari interioare.

Dialogurile cu membrii familiei pot avea note conflictuale, insa vei reusi sa depasesti cu bine momentele neplacute. Spre seara, cheful de distractii si aventuri iti va da tarcoale. Evita relatiile frivole si indreapta-ti atentia catre hobby-uri.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Săgetător

In primele ore ale zilei s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri. Pe de alta parte, rudele si prietenii apropiati iti pot solicita ajutorul.

Recomandabil este sa iti vezi doar de treburile tale si sa eviti irosirea timpului si a energiilor in problemele altora. Dupa-amiaza este favorabila activitatilor casnice si intalnirilor cu membrii familiei. Pe neasteptate vei deveni usor nostalgic in amintirea vremurilor copilariei.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Capricorn

Este o zi in care recompensele, favorurile si banii alcatuiesc tema principala. Poti primi mici cadouri sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca.

Bine ar fi sa iti faci un bilant al veniturilor si cheltuielilor. Tentatia cumparaturilor iti poate crea neplaceri. Atentie ca energia vitala este fluctuanta, astfel incat ocupa-te doar de activitati de rutina si ingrijeste-te mai mult de sufletul tau.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Vărsător

Astazi te simti excelent, avand energie si spor in tot ce iti propui. Iti sunt favorizate vizitele la saloanele de intretinere corporala, dialogurile cu specialisti in dezvoltare personala si chiar intalnirile cu prietenii apropiati.

Este nevoie sa fii foarte atent la capitolul financiar. Incearca sa iti orientezi bugetul de venituri si cheltuieli doar catre cumparaturile strict necesare. Spre seara, o plimbare in aer liber sau o muzica de relaxare pot face minuni.

Horoscop zilnic 15 iulie 2019 – Pești

Prietenii si protectorii iti sunt alaturi cu sfaturi si indemnuri bune. Se pot ivi discutii contradictorii, dar cu prudenta si discernamant vei putea evita situatiile neplacute.

Dupa pranz va interveni oboseala acumulata in timp. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburi usoare si sa iti acorzi momente de răgaz. Odihneste-te mai mult si foloseste doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top