Connect with us
Acvaria zilnic 16 iulie 2019 - Ai greşit? Recunoaşte!

Zilnic

Acvaria zilnic 16 iulie 2019 – Ai greşit? Recunoaşte!

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Berbec

Cum să îţi duci cu bine sarcinile la final dacă nu te poţi concentra eficient şi vrei rezultate rapide? Această lipsă de răbdare poate genera erori majore în ceea ce ţi-ai propus pentru azi, ca atare tratează obstacolele care se ivesc ca o lecţie a răbdării pentru tine.

Ştii şi tu că nu stai tocmai bine la capitolul răbdare, tu care întotdeauna ajungi repede la ce ţi-ai propus, încât de data aceasta, când lucrurile evoluează atât de lent, devine de-a dreptul supărător pentru unul ca tine. Parcă toate stau pe loc sau, mai rău, merg invers decât ai dori tu.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Taur

Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru că nu sunt deloc răutăcioase, aşa cum ţi se par ţie, ca atare nu răspunde agresiv la atacurile verbale îndreptate spre tine.

Auto-ironia e soluţia cea mai bună de a contracara un atac, pentru că, dacă ai aluneca spre nervozitate, mai mult ai strica, deci ţine sub control cuvintele dure care-ţi vin pe limbă. Fii sigur că nimeni nu are nimic cu tine şi ceilalţi glumesc doar aşa, ca să dinamizeze atmosfera. Ce-i drept, nu meriţi să devii tu ţinta poantelor lor, dar poţi răspunde cu aceeaşi monedă!

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Gemeni

Dacă şi ceilalţi ar fi la fel de joviali şi de deschişi ca tine, ziua ar fi o mare reuşită, dar nu prea ai parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidioşi, se poartă urât, îşi urmăresc doar propriile interese şi, la oricâtă amabilitate ai avea, tot vei ajunge la un moment dat într-un blocaj în care nu vei mai putea să te porţi la fel de frumos.

Chiar şi oamenii cu care aveai înainte o bună colaborare par acum de pe altă planetă şi nu-ţi răspund la fel de amabil la dialog, încât mai bine te-ai descurca singur în tot ce ai de făcut.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Rac

Ca să scapi repede de o sarcină, deşi nu ai nici un chef să te ocupi de ea, găseşti cea mai uşoară scuză: spui că vei face tot ce poţi! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci când cineva vrea să scape repede de o treabă, dar asta nu te pune în cea mai bună lumină.

Promiţi, dar nici măcar nu încerci să faci ceva în direcţia respectivă, semn că a fost o promisiune făcută în glumă, fără consistenţă. Cei care te-au crezut vor fi dezamăgiţi atunci când vor vedea că ai fost superficial în angajamentele tale, deci, dacă tot spui ceva, spune-o din suflet, bazându-te pe ce poţi face cu adevărat, pentru că poţi mai mult decât crezi!

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Leu

Eşti atras într-o alianţă care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească şi să răspândească vorbe vrute şi nevrute, în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. Tu nu eşti genul: ţie îţi place sinceritatea, adevărul, ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor şi oamenilor, deci a te coborî la nivelul acestui joc de culise nu te reprezintă.

Chiar dacă, în situaţia de faţă, a participa şi tu la bârfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenţă, fără a te lăsa atras în energiile lor negative. Tu consideri că nimeni nu are dreptul să judece pe altul fără să cunoască situaţia, de aceea doar asculţi, nu emiţi şi opinii!

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Fecioară

Tu trebuie să fii cel care dă dovadă de înţelepciune în atmosfera în care nimereşti astăzi. S-au adunat în jurul tău persoane nervoase, încărcate negativ, care nu au nici un fel de vorbă bună faţă de restul lumii, şi încearcă să te atragă şi pe tine în atmosfera lor toxică.

Ţine-i la distanţă, nu le da satisfacţie, pentru că acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsă în gesturi, cuvinte, intenţii, judecăţi. Cu cât îi priveşti mai detaşat şi cu mai multă toleranţă, cu atât demonstrezi că cel mai matur, dintre toţi, eşti tu, pentru că nu te cobori la nivelul lor oribil de a trata lumea.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Balanță

Stai cu urechile pâlnie la tovarăşul tău de discuţie, pentru că îţi transmite nişte soluţii excelente la problemele care te preocupă acum. El e detaşat de tot ce ţi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care vei putea să te foloseşti de ele.

Ai multe de învăţat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulantă de idei şi informaţii de mare valoare. Ai numai de câştigat de pe urma discuţiilor purtate.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Scorpion

Ai cu ce te lăuda, ca atare vorbeşte mai mult despre realizările tale din ultima perioadă, pentru că multă lume le va aprecia sincer! Există o mare reuşită în carieră cu care te poţi mândri, ca atare lasă modestia la o parte şi discută mai mult despre tine.

Valoarea ta este recunoscută în urma unui succes de răsunet care merită transmis lumii cu surle şi trâmbiţe, căci mulţi te vor privi cu respect şi admiraţie auzind acestea! Meriţi felicitările celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapă mult mai bună în viaţa ta, de acum înainte.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Săgetător

E nevoie de o discuţie sinceră faţă în faţă cu persoana iubită, pentru a vă aduce unul altuia unele explicaţii menite să restabilească adevărul în relaţia voastră.

Unui din voi se simte cu musca pe căciulă cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destăinuire de suflet care să alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni uşor la normal dacă v-aţi recunoaşte fiecare greşelile cu maximă responsabilitate, deci nu fugiţi, nici unul, nici altul, de mărturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parcă vi s-ar lua o piatră de pe inimă. Ai greşit? Recunoaşte? Celălalt a greşit? Iartă-l!

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Capricorn

Au rămas multe lucruri neîmplinite în trecut, şi uneori te gândeşti ce-ar fi să le reiei pe unele din ele şi să le duci acum la îndeplinire? Bine faci, pentru că, privind înapoi, spre alte vremuri, descoperi vise care nu au ajuns la împlinire, scopuri care nu au fost atinse, planuri abandonate pe parcurs care ar putea reporni acum cu mai multe şanse de reuşită.

Întoarce-te la acel vis frumos de odinioară şi reconstruieşte-l acum. Nu te teme să iei de la capăt un scop de demult, chiar dacă a stat o vreme pe linie moartă. Între timp ai mai adunat informaţie, ai mai acumulat experienţă, şi îi dai mai mulţi sorţi de izbândă.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Vărsător

Te comporţi ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiţi tu devine fapt imediat, pentru că nu stai pe gânduri, ci pui osul la treabă, fie că e în beneficiul personal, fie al altora.

Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mână concretă de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contribuţia ta e mai mult decât teoretică. E una care se vede şi care poate sta la temelia multor reuşite de care tu sau alţii te vei bucura.

Horoscop zilnic 16 iulie 2019 – Pești

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe tine, un om mereu în mişcare, dar probabil aveai nevoie de puţină odihnă.

Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile carte îţi fac plăcere sau poate îţi permiţi o zi ca de vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de tine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihnă!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top