Connect with us

Știri

Acvaria zilnic 25 iulie 2019 – Poţi orice îţi propui

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Berbec

Dacă tu nu ai soluţii la situaţia care te frământă, priveşte cu detaşare în jur, pentru că soluţiile pot apărea de oriunde. Poate nu primeşti sfaturi concrete, foarte bine conturate sau argumentate, ci ideile cele mai bune pot veni şi pe căi mai subtile, sub forma unor coincidenţe ciudate, a unor sclipiri de moment, a unor asemănări izbitoare cu ceea ce se petrece în viaţa altora.

Învaţă să captezi din jurul tău orice mic detaliu, aparent neînsemnat şi banal, dar care, aşezat la locul lui în puzzle, se va dovedi a fi piesa esenţială. Fii deci atent la toate semnalele care îţi parvin pe diverse căi, pentru că nu sunt deloc întâmplătoare!

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Taur

Unul din rolurile pe care ţi le-ai asumat tu în această viaţă e să relaţionezi în cel mai armonios mod cu putinţă şi asta vei face şi azi, pentru că te apropii de oameni cu un talent deosebit. Comunicarea merge ca unsă, prietenia e cel mai de preţ dar pe care-l poţi oferi iar lucrul în tandem sau în echipă dă roade în mod fericit.

Cine te are astăzi alături simte din partea ta o energie aparte, de parcă eşti trimis de undeva de sus în viaţa lor exact când au mai mare nevoie de tine. E o satisfacţie maximă şi pentru tine să vezi că sfatul tău are ecou, că prietenia ta este apreciată la justa valoare şi că cel de lângă tine te priveşte cu recunoştinţă, semn că misiunea ta de iubire şi dăruire a fost îndeplinită.

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Gemeni

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau că există doar în basme. Dar tu mai crezi încă în poveşti şi construieşti castele superb şi bine faci, pentru că uneori, în goana cotidiană după lucrurile mărunte ale vieţii, uităm să visăm şi să credem cu tărie în visele noastre.

Tu dai dovadă de o imaginaţie debordantă, de o creativitate ieşită din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastică de a vizualiza tot ceea ce doreşti să devină într-o zi realitate. Tu vorbeşti despre visele tale ca şi cum ar fi deja împlinite, palpabile, materializate, iar această atitudine te ajută să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine… deja este!

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Rac

Nimereşti, pur şi simplu, într-un mediu tensionat în care energiile sunt descătuşate aiurea, fără un motiv anume. Ai avea mai mult de câştigat dacă nu te-ai băga în aceeaşi oală cu cei din jur, pentru că tu chiar nu ai nicio legătură cu problemele acestora.

Încearcă să zâmbeşti şi să treci mai departe ca şi cum n-ar fi nimic, pentru că atitudinea ta e net superioară. Abordezi o oarecare indiferenţă la ceea ce se spune în jur şi, cu un dram de umor, ai putea depăşi momentul critic fără urmări neplăcute. Ce-a fost a fost!

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Leu

Stai şi chibzuieşte cu calm situaţia în care te afli, pentru că de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei acţiuni de lungă durată.

Ca şi cum ai fi în faţa unei alegeri dificile, îţi dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie să alegi repede, la primul impuls, ci analizând totul cu răbdare pe toate părţile. În fond, nu te grăbeşte nimeni să-ţi exprimi ultimul cuvânt, ca atare ia-ţi timpul necesar unei analize la rece, punând în balanţă toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste câteva zile vei spune ce ai decis.

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Fecioară

Prietenii mai în vârstă sunt sursa ta de înţelepciune şi inspiraţie, deci încearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experienţa proprie, deci ai avea numai de câştigat dacă îl ascuţi cu luare aminte.

Reţine tot ce-ţi spune, aşează totul în memoria ta, pentru că va veni o zi când te vei folosi de toate aceste informaţii, ba chiar le vei transmite şi tu mai departe celor aflaţi în situaţii similare cu tine acum.

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Balanță

Ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amândouă, pentru că nu te poţi opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi.

Ascultă ce-ţi transmite mintea dar şi ceea ce-ţi şopteşte inima, deoarece e o decizie în care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cântăreşte pe îndelete, nu te grăbeşte nimeni să dai răspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliază perfect pe speranţele tale actuale.

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Scorpion

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce să-ţi faci griji cu privire la verdictul acţiunii care te preocupă acum. Adevărul va învinge, deci linişteşte-te, nu te mai frământa atâta cu scenarii cu tentă negativistă, pesimistă, panicardă, văzând în jurul tău doar inamici care umblă cu mijloace incorecte.

Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal şi nimeni nu se poate opune acestei situaţii. Cât timp tu faci totul ca la carte şi nu te simţi vinovat de nimic nepotrivit situaţiei de faţă, vei ajunge mult mai repede la victoria finală, ca atare continuă să lupţi pentru a scoate la lumină realitatea! Binele întotdeauna învinge!

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Săgetător

Nimic nu se construieşte peste noapte. Ca atare nici relaţia pe care tocmai o începi acum nu poate ajunge la punctul său maxim cât ai clipi. Ai răbdare, investeşte tot ce ai mai bun în ea, fă în aşa fel încât să vă cunoaşteţi mai bine.

Fiecare zi care trece mai pune o cărămidă la relaţia voastră, deci trebuie să fii conştient că nici nu poţi spune foarte clar, deocamdată, încotro mergeţi. Important e că relaţia evoluează frumos în faţa ta, dar e cale lungă până îşi va arăta adevărata valoare. Orice prietenie, orice iubire, orice colaborare, orice relaţie e o şcoală: învăţaţi amândoi, predaţi amândoi la această şcoală.

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Capricorn

Nu aştepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru că s-ar putea ca paleta de opţiuni să fie mai largă decât o vezi tu acum. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante.

Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunţi la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Vărsător

Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece in jurul tau se nasc azi proiecte creatoare de exceptie. Esti stimulat sa visezi pana departe, ai curajul sa adaugi noi si noi detalii la scopul propus si esti incantat sa vezi ce bine evolueaza toate intr-o directie promitatoare.

Primesti suficiente garantii, informatii folositoare, indrumari benefice ce duc spre scopul ales, incat nu stai pe loc, ci folosesti fiecare clipa pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care il creezi. Bucuria cu care privesti rezultatele visate te impinge mai repede inainte, ca atare fa si azi un pas intr-acolo!

Horoscop zilnic 25 iulie 2019 – Pești

Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică. Ceea ce porneşti acum, ceea ce visezi să atingi, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îmbraci fiecare gând într-o haină pozitivă, strălucitoare, încrezătoare.

Poţi orice îţi propui, nu există nici nu pot, nici nu ştiu, ci doar o singură direcţie: spre reuşită. Din momentul când vei folosi cuvântul da cu încăpăţânare, cu insistenţă, chiar şi spre iritarea tuturor, vei vedea că miracolele încep să se arate.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top