Connect with us
16 candidați vor Primăria Sectorului 2 al Capitalei. Cine s-a înscris pe listele pentru alegerile locale din 27 septembrie

Alegeri Locale 2020

16 candidați vor Primăria Sectorului 2 al Capitalei. Cine s-a înscris pe listele pentru alegerile locale din 27 septembrie

Alegerile locale 27 septembrie. Șaisprezece candidați s-au înscris pe listele pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei, la alegerile locale din 27 septembrie. Sunt mai puțini candidați decât cei pentru sectorul 1, considerat și cel mai bogat sector. Sunt personaje din toate partidele politice, care vin din diverse domenii de activitate.

16 candidați la alegerile locale pentru Sectorul 2

Pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei, pe listele pentru alegerile locale din 27 septembrie s-au înscris 16 candidați. Candidaturile acestora au fost validate de către Biroul Electoral de Circumscripție.

În cursa pentru fotoliul de primar al sectorului 2 București s-au înscris 16 candidați, care vin din diverse domenii de activitate. Este vorba despre trei juriști, un matematician, un programator, un jurnalist, un sociolog, un psiholog, un administrator firmă, un șofer, un ofițer în rezervă, doi ingineri, un antrenor, un economist și un medic stomatolog.

Ei au intrat în cursa pentru fotoliul de primar al sectorului 2 București.

Cine vrea fotoliul de primar al Sectorului 2

Alegerile locale din 27 septembrie. În cele ce urmează aveți o listă cu toți candidații, precum și cu câteva date despre ei.

Marian Cătălin Militaru (PMP) – este de profesie jurist.
Dan Cristian Popescu (PSD) – matematician, actual viceprimar al Sectorului 2. Este un matematician și politician român, fost deputat de București în legislatura 2012-2016, actualmente viceprimar al Sectorului 2 al Municipiului București din partea Partidului Național Liberal.

Radu Nicolae Mihaiu (Alianţa USR PLUS) – programator. Președinte al USR Sector 2, fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în 2016, în guvernul tehnocrat, responsabil cu digitalizarea, Radu Mihaiu a inițiat și zece proiecte de lege pentru debirocratizare și digitalizare.

Ramona Ioana Mezei (ALDE) – jurnalist

Neculai Onţanu (Alianţa Electorală ADER-PPU social-liberal) – sociolog. Politician român, fost membru al PSM și al PSD, primar al Sectorului 2 din București, din iunie 2000 până în 23 martie 2016, când a fost suspendat.

Marius Cosmescu (Partidul Alianţa pentru Educaţie şi Reformă) – administrator firmă
Cătălin Bogdan Faust (Partidul României Europene) – psiholog
Cătălin Iordache (Partidul RE:START România) – jurist
Florin Manea (Alianţa Pro Bucureşti 2020) – inginer
Mihai Datcu (Partidul Oamenilor Credincioşi) – şofer
Petre Spîrleanu (PRM) – ofiţer în rezervă
Corina Pînzaru (Mişcarea Patrioţilor Români) – inginer
Constantin Gabriel Ureche (PER) – antrenor
Niculae Pupăză (Partidul Social Democrat Independent) – jurist
Daniel Scurtu (Partidul Forţa Identităţii Naţionale) – economist
Ana-Maria Mihai (Alianţa pentru Unirea Românilor) – medic stomatolog

Cine candidează pentru Consiliul Local

Pentru Consiliul Local al Sectorului 2 au depus liste de candidaţi PMP, PSD, Alianţa USR PLUS, PNL (lista este deschisă de actriţa Magda Catone), PRM, ALDE, Partidul Social Democrat Independent, Partidul Forţa Identităţii Naţionale, Alianţa pentru Unirea Românilor.

De asemenea, au depus liste PER, Mişcarea Patrioţilor Români, Alianţa Pro Bucureşti 2020, Alianţa Electorală ADER-PPU (social-liberal), Partidul Alianţa pentru Educaţie şi Reformă, Partidul României Europene, Partidul RE:START România şi Partidul Oamenilor Credincioşi.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top