Connect with us
Elena Lasconi candidat Primaria Campul Lung Muscel

Alegeri Locale 2020

Bombă în televiziune! Pleacă după 25 de ani de la Știrile Pro TV

Elena Lasconi, una din cele mai marcante reporterițe și prezentatoare Pro TV pleacă din trust după 25 de ani de prezență în televiziune. Vedeta lasă TV-ul pentru politică, scrie ȘTIRITV.ro.

Elena Lasconi vrea să fie primar

A anunțat de mult plecarea sa din televiziune, pentru că este incompatibilă funcția de jurnalist cu cea de politician, iar emisiunea care a inspirat-o a fost cea pe care o realizează de ani de zile România, Te iubesc. Cutreierând România prin toate colțurile sale și aflând poveștile oamenilor Elena Lasconi s-a hotărât că poate să facă mai mult pentru a ajuta o comunitate.

”Niciodată în viața mea nu m-am gândit că o să intru în politică sau că o să fac altceva, pentru că mie îmi place jurnalismul foarte mult. Pe mine m-a mânat în luptă furia și frustrarea. M-am săturat să mă duc doar pe la proteste, când se întâmplă ceva grav sau important în țara asta. Și m-am săturat să stau pe canapea, să mă uit la televizor și să mă plâng de cine ne conduce. Și atunci am zis: cred că sunt puțin ipocrită! Am hotărât să ies din bula mea, cu prietenii mei, din zona de confort și am zis să fac ceva concret. ”, a spus Elena Lasconi.

Candidează la Primăria din Câmpul Lung Muscel

Impresionată de viața oamenilor din această localitate, dar și de lucrurile pe care le-ar avea de făcut Elena Lasconi s-a înscris în USR și va candida pentru fotoliul de primar în localitate.

„Ține de fiecare din noi să schimbăm lucruri. M-am săturat să stau în canapea și să mă plâng de cine ne conduce.

Am hotărât să ies din bula mea și să încerc să fac ceva concret. Dorința mea este să fac treabă acolo, nu vânez fotoliul de primar”, spunea ea într-un interviu pentru PaginadeMedia.ro.

Andreea Esca este una din prietenele Elenei Lasconi, care nu a comentat decizia colegei sale deoarece vedetele postului nu pot comenta politicienii din punct de vedere profesional.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. ADY

    2020-03-05T21:48:20+02:00 at 21:48

    NE-AM SATURAT DE MUTRA EI 25 DE ANI!VREM PE ALTCINEVA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top