Florin Călinescu candidează la Primăria Capitalei. Pro TV situație dificilă, actorul trebuie să renunțe la Românii au talent

19.08.2020
Florin Călinescu candidează la Primăria Capitalei. Pro TV situație dificilă, actorul trebuie să renunțe la  Românii au talent

Florin Călinescu și-a depus candidatura la Alegerile Locale 2020 pentru postul de Primar General din București. Candidatura a fost depusă târziu în noapte de membri Partidului Ecologist, invocând că Florin Călinescu nu s-a putut prezenta pentru că ar avea probleme în familie.

Pro TV are o gravă problă, Florin Călinescu va fi exclus din Juriul Românii au talent?

Odată ce o vedetă alege să fie membru activ al unui partid, cu atât mai mult candidat la alegeri locale sau parlamentare, regulamentul CNA obligă persoana respectivă  ca acea persoană să nu mai poată prezenta emisiuni sau să facă parte din proiecte de televiziune.

Singura posibilitate este ca persoana, precum Florin Călinescu, să fie invitat ocazional în diverse emisiuni cu scop informativ, altfel legea consideră că televiziune face promovare electorală.

Florin Călinescu nu și-a dat demisia de la Pro TV sau cel puțin decomdată postul de televiziune nu a transmis vreo comunicare în acest sens.

Florin Calinescu candidat la primaria generala, nevoit sa renunte la Romanii au talent
Florin Calinescu candidat la primaria generala, nevoit sa renunte la Romanii au talent

Vă reamintim că înainte ca Gabriela Fierea să se înscrie în lupta pentru București din partea PSD, aceasta demisionat de la Antena 1, conform prevederilor locale.

Cel mai probabil acest lucru a fost făcut sau va fi făcut și de Florin Călinescu, pentru a se putea conforma atât el cât și Pro TV cu legislația CNA.

9 candidați pentru Primăria Capitalei

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți candidați la Primăria Capitalei, acesta va putea fi votat la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Lista candidaților la Alegerile Locale 2020 București, Primăria Capitalei

Pe lângă Florin Călinescu s-au mai înscris la Alegerile Locale 2020 București și:

Nicușor Dan – susținut de PNL și USR PLUS
Gabriela Firea – susținută de PSD
Traian Băsescu – susținut de PMP
Călin Popescu Tăriceanu – susținut de ALDE
Ioan Sîrbu – susținut de Pro România
Ilan Laufer – susținut de Forța Identității Naționale și Platforma Social Liberală
Viorel Cataramă – susținut de alianța Mișcarea Patrioților Români
Alexandru Coita – susținut de Partidul Republican