Connect with us
Haos în țară după alegerile locale. PNL cere renumărarea voturilor în Vaslui și Focșani

Alegeri Locale 2020

Haos în țară după alegerile locale. PNL cere renumărarea voturilor în Vaslui și Focșani

Este haos în mai multe localități din țară după alegerile locale. Nemulțumiri în linie după numărătoarea voturilor. În Capitală, Clotilde Armand se contrazice cu Daniel Tudorache pe subiectul cine a câștigat alegerile, dar situația nu este roz nici în alte regiuni din țară.

Haos la alegerile locale

După alegerile locale din 27 septembrie, în București și în mai multe orașe din țară s-a instalat haosul. Se cere renumărarea voturilor și se vorbește despre fraudarea alegerilor. Un exemplu vine din Vaslui și Focșani, unde PNL cere renumărarea voturilor. Voturile pentru Consiliul Județean Vaslui și pentru Primăria Focșani ar putea fi renumărate, după ce PNL a depus cereri în acest sens la birourile electorale locale.

„Mitică Buzatu are zilele numărate. A fost la milimetru această victorie pe care noi o reclamăm. Credem că în Vaslui, candidatul nostru a câștigat Consiliul Județean și am cerut renumărarea voturilor. În județul Vrancea, la Focșani, la municipiu avem o contestație depusă, pentru că și acolo credem că Ion Ștefan, candidatul nostru, a câștigat primăria municipiului Focșani”, a spus Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Nici în Capitală situația nu este clară. La Primăria Sectorului 1 București, Clotilde Armand și Daniel Tudorache se ceartă pe fotoliul de Primar. Clotilde spune că ea a câștigat alegerile, și că Tudorache nu știe să numere. Pe de altă parte, Daniel Tudorache, spune că Clotilde nu înțelege Limba română.

Mai mult decât atât, Clotilde a chemat Poliția la Primăria Sectorului 1 pentru o presupusă tentativă de fraudare a alegerilor de către reprezentanții PSD.

Pe de altă parte, Daniel Tudorache – actualul primar al Sectorului 1 București este susținut de Marcel Ciolacu. Președintele PSD a declarat că este convins că Tudorache va rămâne la conducerea Primăriei Sectorului 1. Ciolacu a mai spus că a fost depusă o plângere la Biroul Electoral Central, prin care a fost cerută renumărarea tuturor buletinelor de vot.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top