Connect with us
Propunere: Toți candidații la alegerile locale din Capitală să facă test antidrog

Alegeri Locale 2020

Propunere: Toți candidații la alegerile locale din Capitală să facă test antidrog

Un candidat independent la Primăria și Consiliul Local al sectorului 1 București propune test antidrog tuturor candidaților la fotoliul de primar și consiliu local. Cel în cauză este de profesie jurnalist și se numește Dan Bucura. El spune că și-a făcut testul și îi îndeamnă și pe ceilalți să procedeze la fel.

Propunere: Toți candidații la alegerile locale din Capitală să facă test antidrog

Jurnalistul Dan Bucura le propune tuturor candidaților la alegerile locale din București, să-și facă test antidrog pentru a demonstra că nu consumă aceste substanțe. Bucura candidează ca independent la Primăria și Consiliul Local al sectorului 1 din Capitală. El spune că și-a făcut testul.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Dan Bucura atrage atenția asupra pericolului consumului de stupefiante și face public un buletin de analize din care rezultă că el nu a consumat aceste substanțe. În acest context, jurnalistul îi îndeamnă pe toți candidații din București, să facă acest test.

El spune că a auzit zvonuri cu privire la faptul că unii ar consuma așa ceva, dar nu crede că este adevărat. Le consideră niște bârfe, niște fonfleuri de campanie. Totuși, pentru a înlătura suspiciunile, propune un test antidrog.

„Să fim înțeleși, nu cred în aceste bârfe. Probabil sunt fonfleuri de campanie. Dar ca să nu existe suspiciuni, îi provoc pe toți candidații să facă ce am făcut eu. Testul durează 5 minute, iar rezultatul se dă a doua zi. Apoi să își publice rezultatul și abia după să meargă în fața electoratului”, a declarat acesta.

Având în vedere că o parte dintre substanțe dispar din corp după două săptămâni, Dan Bucura le dă un termen de 10-15 zile în care să facă testul.

Candidatul la alegerile locale pentru Primăria sectorului 1 al Capitalei le transmite celorlalți candidați că, dacă nu au nimic de ascuns, ar trebui să își facă testul antidrog înainte de a se prezenta în fața electoratului.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top