REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – Se organizeaza TURUL II in SAG judetul Timis

06.06.2016
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – Se organizeaza TURUL II in SAG judetul Timis

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – S-a tras linia, iar acum politicienii isi impart functiile, negociaza majoritati pentru Consiliul Local si, teoretic, se apuca de treaba. Nu acelasi lucru se va intampla intr-o comuna din judetul Timis, unde primii doi candidati se afla la egalitate perfecta.

Locuitorii din comuna Sag au scris istorie. Primii doi candidati din acest sat au obtinut la fel de multe voturi, fapt pentru care se va organiza turul II al alegerilor. Conform informatiilor aparute in presa, exista suspiciuni de balotaj si in privinta unei alte localitati.

A fost noaptea cutitelor lungi in comuna Sag, o localitate cu 4.500 de locuitori conform recensamantului din 2002. Aici, candidatii de la PSD si PNL au numarat si renumarat voturile pana au ajuns la o singura concluzie: niciunul nu a luat macar cu un vot in plus.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 – Partiale si Finale

RASTURNARE DE SITUATIE LA SECTORUL 1. CE A PATIT FRANTUZOAICA LUI NICUSOR DAN

Este vorba despre Daniel Precup din partea PNL si Flavius Rosu de la PSD. Pana dimineata la ora 5, dupa ce observatorii au constatat ca unele voturi nu au fost corect atribuite, cei doi politicieni au ajuns la egalitate de voturi. In turul II al alegerilor se vor confrunta doar cei doi candidati intrucat o localitate nu poate avea doi primari.

Judetele Timis si Teleorman, spectacol la alegeri

In judetul Timis s-au intamplat multe lucruri inedite in asa-zisa duminica a Orbului. In comuna Crivobara, de pilda, s-a inregistrat o prezenta la vot de peste 200%. Explicatiile autoritatilor sunt uluitoare: foarte multi timisoreni au viza de flotant in satul cu 79 de locuitori si au preferat sa voteze acolo, unde au case de vacanta, in detrimentul municipiului Timisoara.

Pe de alta parte, in judetul Teleorman, foarte multi cetateni au ‘orbit’ brusc ori au spus ca sufera de diferite boli pentru a merge cate doi ori chiar cate patru in cabina de vot. Este vorba despre localitatile Mavrodin si Nenciulesti, doua sate unde s-a inregistrat o prezenta record la vot.