Traian Băsescu vrea să candideze la Primăria Capitalei

29.07.2020
Traian Băsescu vrea să candideze la Primăria Capitalei

Fostul președinte, Traian Băsescu a declarat că vrea să candideze la Primăria Capitalei, dar cu o condiție. El a spus  că a discutat cu președintele PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura lui la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu vrea să candideze la Primăria Capitalei

Fostul președinte Traian Băsescu spune că vrea să candideze la Primăria Capitalei, dacă PMP nu e inclus în alianța liberalilor cu USR-Plus. Declarația a fost făcută la Digi24 unde Băsescu a spus că PMP nu este partid de milogi și că își vor juca șansa. Totodată, Băsescu a precizat că a discutat cu președintele PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura lui la Primăria Capitalei.

„Categoric, dacă alianța de dreapta înseamnă doar PNL și USR, nu voi lăsa partidul să rămână în derivă. Noi am fost cei care au inițiat ideea ca Nicușor Dan să fie candidat unic pentru dreapta. Acum aflăm că PMP nu e binevenit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi. Ne vom juca șansa. Singura problemă este o decizie a partidului. I-am informat că dacă au nevoie de serviciile mele sunt aici. (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitându-i ca după ce definitivează lista de candidați să aibă în vedere și candidatura mea”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

În același timp, Traian Băsescu îi acuză pe cei din PNL că oferă locuri pe liste unor membri ai PMP din teritoriu. Totul pentru a-i împiedica să candideze din partea partidului.

Nu-mi place și asta arată că ar putea fi un plan la care vizează absorbția PMP în PNLNimeni din actualul PMP nu are veleități de a se revendica de la Brătieni. Cei cu acele veleități s-au dus. Noi ne revendicăm de la Petre Roman și mergem înainte”, a spus Băsescu.