Connect with us
Cozmin Guşă atacă electoratul român: "Cei slab pregătiţi să nu vină la vot!"

Alegeri parlamentare

Cozmin Guşă atacă electoratul român: „Cei slab pregătiţi să nu vină la vot!”

Analistul politic Cozmin Guşă îi îndeamnă pe românii care nu sunt la curent cu evoluţiile de ultimă oră din politica românească să nu vină la vot pe 11 decembrie. Mesajul lui a stârnit indignare în mediul online.

„Noi suntem într-un moment foarte complicat. Noi ca țară. Politicienii nu o să spună asta, pentru că, în mod evident, vinovat e cel de la volan care te-a adus prin gropi. Și dacă îi vedem, sunt tot ăia.

Că indiferent cât am puncta noi originea răului în România, pe cei care candidează astăzi îi găsim și acum 10 ani, și acum 15 ani, și dacă nu-l găsim pe Iliescu, găsim emulii săi sau unii care îl imită.

Gabriela Firea nu se va mai judeca în instanţă cu Traian Băsescu

Doliu în Parlamentul României. A murit deputatul Niculae Mircovici

În aceste condiții, vreau să fac un apel în această situație critică a României, românii care nu se informează, românii care se simt mai slab pregătiți, ca să nu zic proști, care sunt indiferenți la soarta comunității, mai bine să se gândească să nu meargă la vot, pentru că mai rău fac. N-am spus niciodată lucrul acesta, dar noi avem din ce în ce o masă mai mare de oameni care se entuziasmează prea ușor în necunoștință de cauză.

Nu am nimic cu cei care, informați fiind, pot să greșească conform raționamentelor lor, dar să facă efortul de informare. La noi românii nu se mai informează, doar se revoltă. Și dacă mai sunt și activi din punct de vedere electoral, nasc niște monștrii.

Din acest entuziasm sau din această revoltă, de la caz la caz, se nasc niște monștrii politici. Și de aceea românii ce nu se informează mai bine să nu meargă să voteze”, a declarat Guşă la Realitatea TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top