Connect with us
Cristian Seidler de la USR crede că România are mai multe capitale

Alegeri parlamentare

Cristian Seidler de la USR crede că România are mai multe capitale

Cristian Seidler de la USR, unul din cei mai activi politicieni din partidul lui Nicușor Dan, a făcut o gafă colosală într-un live de pe Facebook.

Seidler este consilier local la Primăria Sectorului 1 din partea USR și candidează pentru un loc în Camera Deputaților. Acesta s-a filmat împreună cu Cristina Prună, care candidează și ea la Senat.

În filmare, cei doi tineri politicieni vor să atragă atenția asupra poluării din sectorul 1 și a felului în care autoritățile își fac treaba. Din cauza emoțiilor live-ului, Seidler a spus că România ar avea mai multe capitale.

„Nu ajunge că suntem în cea mai poluată capitală din România”, a spus Seidler în filmarea sa.

USR sector 1 luptă cu poluarea

„Suntem pe Bulevardul Mihalache, la 50 de metri de Spitalul Sfânta Maria și la 200 de metri de Spitalul Filantropia. Se refac lucrări de refacere a carosabilului. Nu ajunge că suntem în cea mai poluată capitală din România (?). Se vede clar cât de gros este praful de pe mașină. Ar trebui sesizată Garda de Mediu pentru că respirăm cel mai poluat aer din Europa”, au spus cei doi în live-ul de pe Facebook.

„Nu lăsați să se pună praful pe Parlament pentru încă patru ani de zile”, a închis Cristina filmarea.

USR este acronimul de la „Uniți Salvăm România”, o formațiune politică nouă pe scena partidelor din țara noastră. Președintele USR este activistul Nicușor Dan, un profesor de matematică remarcat prin proiectele sale din București.

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș, pregătit pentru guvernare împreună cu USR și PNL

Cele mai cunoscute figuri ale partidului sunt Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii în cabinetul Cioloș, Clotilde Armand și, de acum, Cristian Seidler.

1 Comment

1 Comment

  1. Maciuca

    2018-03-29T08:01:20+03:00 at 8:01

    Cristina Pruna zis Ciocan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top