Connect with us
Traian Băsescu i-a asemănat pe Crin Antonescu și pe Dacian Cioloș cu maimuțele, în cadrul unui discurs. Reacția lui Ponta nu a întârziat să apară.

Alegeri parlamentare

Traian Băsescu îi aseamănă cu pe Cioloș și Antonescu cu maimuțele. Reacția lui Ponta

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș și a fostului lider al PNL, Crin Antonescu.

Prezent la Arad pentru lansarea candidaților PMP la parlamentare, Băsescu a spus că Iohannis va avea de trecut un test după alegeri, când va trebui să desemneze un premier.

”Va rămâne un test, de data asta pentru domnul Iohannis, dacă vrea să aibă cel mai bun prim-ministru sau vrea o maimuţă. Pentru că îmi este greu să înţeleg comportamentul unui om (Dacian Cioloş – n.r.) care vrea să fie prim-ministru, spune că este dezangajat politic, dar apare pe toate afişele, merge la toate mitingurile PNL. Îmi dă un sentiment de laşitate, de lipsă de curaj de a-şi asuma. Unu ca mine, care s-a călit în calitate de comandant de navă, să nu îţi asumi ce faci, este de neconceput”, a spus Băsescu, potrivit news.ro.

Fostul președinte a mai spus că se consideră cea mai bună variantă de prim-ministru, întrucât este un  „foarte bun cunoscător al statului român.”

Citește și:  Băsescu: PMP exclude orice alianță cu PSD, după alegerile parlamentare

Vineri, într-un discurs rostit cu ocazia lansării candidaților PMP din Timiș, Băsescu s-a referit la Crin Antonescu, „drept cea mai odioasă maimuță”.

”PMP în campanie trebuie să se redovedească ca fiind altceva decât PNL şi PSD. Aceste partide au pe conştiinţă tot ce a fost mai antidemocratic de la Revoluţie încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, suspendarea din 2012 au făcut-o împreună. Au pus cea mai odioasă maimuţă la Cotroceni, pe Crin Antonescu, au reuşit să facă din justiţie un cal de bătaie nejustificat (…)”, a spus Băsescu.

Reacția lui Ponta: Băsescu e un ticălos egocentric

Fostul premier Victor Ponta a reacționat la spusele lui Băsescu, caracterizându-l pe liderul PMP drept un „ticălos egocentri și trădător”. Fostul președinte al PSD a mai spus că modul de a face politică al lui Băsescu este urmat de „hateri, postaci și Iohannis”

„Pentru ca nu pot sa astept sa reactioneze PNL o fac eu:

Orice jignire de la Traian Basescu este de fapt un compliment – Basescu este cel mai lipsit de caracter, onoare, patriotism dintre toti cei care au fost pana acum sefi ai Statului Roman – un ticalos egocentric si tradator!

Citește și: Ponta îl ironizează pe Iohannis: La Masa Tăcerii nu se mănâncă salam săsesc

Modul lui Basescu de a face politica este acum urmat de hateri, postaci, impostori politici si chiar ( din pacate din ce in ce mai des) de Dl Klaus Iohannis ! Ar fi fost extraordinar de bine pentru Romania ca Presedintele Iohannis sa sa inspire de la Crin Antonescu si nu de la Basescu …..

Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin pot oricand sa pun mana in foc pentru faptul ca este un om onest, carismatic si bine intentionat! Si care a fost orice dar nu o marioneta a Serviciilor si „analistilor” Propagandei !

Si ca sa parafrazez – unde scuipa Basescu pe Crin il saruta oamenii din aceasta tara!”, a scris Ponta pe Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top